Tapasztalat alapján rollerrel mennyire lehet jól közlekedni a Nyugati pu. és a Kálvin tér között?
Lezárják a metrót és semmi kedvem a pótlóbuszon nyomorogni, arra gondoltam vennék egy rollert munkába járáshoz.
Az említett szakaszon mennyire élhető a közlekedés rollerrel? Van valakinek tapasztalata?
A Bajcsy utca jobb vajon, vagy valami mellékutcák?
Az se kristálytiszta számomra, hogy járdán vagy az úton kéne menni vele, utoljára alsós koromban volt rollerem falun, ott az út közepén használtam. :))))
(Sima, lábbal hajtott roller, nem elektromos.)
Ezzel kipipálnék egy kis mozgást is, nincs gondom vele ha "izomból" kell haladnom, gyalog se lenne vészes csak túl hosszú idő, ezért gondoltam egy gyorsító eszközre.:D
Összehajtósat akarok mindenképpen.
Köszi a válaszod!
Végig kerékpárút , majd kerékpársáv van, nagyon rövid szakaszok kivételével .
Semmiképp ne a járdán menj vele, mert ott nem számítanak kocogó embernél nagyobb sebességű bármire, sem a gyalogosok, sem a járda vonalàt keresztező más járművek vezetői.
Szuper, köszi!
Járdán mindenképp csak akkor gondoltam, ha alig lézeng rajta 1-2 ember (nem tudom, mekkora gyalogosforgalom van kora reggel, amennyit a metrótól szoktam sétálni, az alapján nem sok, de a többi szakaszt nem tudom).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!