Egy irodai háttérmeló esetében mit jelent a "korrekt" fizetés? Budapesten? így szól az álláshirdetés
Gondolom, a "korrekt" bér a lehető legkisebb bért jelenti, amit csak a jogszabály lehetőve tesz és még rátesznek 1000 ft-ot mert ők olyan "korrektek" és rendesek.
Vagy tévednék?
"Azért a munkakörből is lehet következtetni, hogy kb mennyit fognak ajánlani."
Háttérmeló, semmi szaktudást nem igényel, ennyit elég tudni. Semmihez se kell érteni, ha láttál word excelt életedben meg tudod mi az a fénymásoló, akkor mindent tudsz ami itt kell.
"Szerintem is akkor gbm, esetleg + pár ezer, de sokkal többre ne számíts."
Magam is így készülök, sőt a cég helyében még azt a párezret se tenném rá a GBM-re ,mert minek, anélkül is lesz embere.
"230 nettó. Trust me, irodai munkás vagyok Bp-n érettségivel :D"
Én is az vagyok kettő diplomával és 192 a nettóm. GBM.
#7 Nem kötelesek figyelembe venni a diplomádat, ha nem szükséges a munkához.Ha takarítónak jelentkeznél, ahova mondjuk 8 osztály a feltétel, akkor elég lenne minimálbért adni, ami ugye a gbm-nál is kevesebb.
Amúgy a nettó gbm nem 197 ezer?
"#7 Nem kötelesek figyelembe venni a diplomádat, ha nem szükséges a munkához"
Miért ha kötelesek lennéne figyelembe venni nem totál jogszerű lenne akkor is a GBM-et fizetni?? De.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!