Meddig tudok diákként dolgozni?
Figyelt kérdés
22/23-as matricám van nappali tagozatos okj-t végeztem volna de nem sikerült, még nem iratkoztam ki. Meddig tudok diákként dolgozni úgy hogy a szövetkezetem elkönyveli a fizetésem? Valamint a kiiratkozás nem fogja befolyásolni az érvényességét? Mindenhol csak a 21/22-es hosszabításról olvastam, gondolom még nem aktuális az idei, de engem érdekelne...#2.felev
2023. máj. 17. 07:38
1/3 anonim válasza:
Addig amíg diák jogviszonyod van az iskolával. De gondolom ezzel nem mondtam újat. Kérdezd meg a suliban a titkárságon, hogy meddig a napig leszel jogviszonyba velük. Nem tudom pontosan erre milyen szabályozás van jelenleg érvényben, vagy van e egyáltalán.
2/3 anonim válasza:
Nyaron meg biztos. Okt 31 remlik.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat!
2023. máj. 17. 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!