Szerintetek van lehetőség nyárra "beugrani" Unixhoz vagy Bárdihoz dolgozni diákként?
18 éves 10 hónapos B-s jogsival rendelkező diák vagyok és arra gondoltam, hogy mivel szeretem a kocsikat és vezetni is szeretnék többet, így elmennék a fenti két cég egyikéhez nyárra dolgozni 1, akár 2 hónapot. Egy pár kérdésem felmerült ezzel kapcsolatban:
- Gond, hogy 1 éves jogsit kérnek, de még nincs annyi a jogsim?(Nem a láthatóan kezdők közé tartozok, hál' Istennek eddig aki mellettem ült nem panaszkodott semmi problémára, bár nyilván van helye rengeteg fejlődésnek)
- Van egyáltalán ilyenre lehetőség tapasztalataitok alapján?
- Ha valaki már dolgozott a fent említett két helyen, ti mit mondotok, egy nyárra viselhető a fizetés, a környezet és a körülmények?
Köszi a válaszaitokat!
Esélytelen. Párom Bárdi üzletvezető. szállítót 21 év alatt elvből fel sem vesznek (tudom, a honlapon 1 év jogsi szerepel. Gyakorlatban ez 21 életév és legalább 2 éves tapasztalat).
Pultozni meg nem olyan egyszerű. A betanulás minimális szinten eleve 2-3 hónap (nem csak annyi hogy bejön valaki, kér egy izzót, pecsét, aláírás és mehetsz). Tudnod kell szinte mindent. Vevőkód keresés, nagy tételes pénz számolás gyorsan (kp-ba 3 millió leszámolása). Főleg úgy, hogy saját belső rendszerük van, ami semennyire nem egyértelmű. Ha jö vagy informatikából is 2 hét mire rááll a szemed, kezed. Cikkszámok megtanulása szinte fejből, ha bejön a hülye vevő olvass gondolatot, de te ne tudd jobban nála. Nem fognak egy diák betanításával szórakozni. Főleg úgy, hogy van kötelező oktatás a központban, ami a felvételtől számítva akár 2 hónappal később is lehet. Akkor meg fel kell menni Bp-re a központi irodába, ott lenned egy hétig.
Egy óriási nyugatimintájú agybaj kb az egész, a büfés meg a gyorsétterem esete, közbe ugyanaztr kapod , vagy lehet a büfésnél még jobbat és egyszerűbben.
Tartsd távol magad ezektől, különben becsavarodsz!
"Főleg úgy, hogy saját belső rendszerük van, ami semennyire nem egyértelmű."
Nyilván, hogy ne lehessen ellenőirzni...
"Nem fognak diák betanításával szórakozni" - aha, akkor már értem miért nincs elég emberük :D
(Nekem is van rokonom egyiknél.)
Az más kávéház, mint a kiszállítósdi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!