Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » "Jelentkezhetek" így másik...

"Jelentkezhetek" így másik munkára?

Figyelt kérdés

Szívesen mennék máshova dolgozni, mert nem bírom elviselni a közvetlen munkatársam. Számtalan szóbeli/írásbeli figyelmeztetést kapott már, de még mindig itt van, mert protekciós (akkor jár be dolgozni, amikor akar, azt csinál amit akar, mindezt több fizetésért). Nem bírom már.

Viszont júliusban és augusztusban is van 1-1 nyaralás foglalva, amit nem szeretnék lemondani. Így van értelme jelentkeznem bárhova is, hogy már rögtön szabadságkéréseim lennének? Még sosem váltottam így nyári szezonban munkahelyet, és nem tudom mennyire tolerálják az ilyet a betanítási/kezdeti időszakban. Főleg, hogy a próbaidő 3 hónap mindenhol, és ezek beleesnének. De az is lehet, hogy ez teljesen normális nyári időszakban, és nem zavar senkit.

(Ui: szellemi, irodai munkáról van szó)

2023. máj. 12. 09:27
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem próbálkozni mindenképp érdemes. Csak ezért biztos nem tenném meg, hogy nem keresek
2023. máj. 12. 10:14
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Jelentkezz nyugodtan, alapból is elég lassú tud lenni a kiválasztási folyamat, hát még nyáron mikor a szabadságolások vannak. Elkezdhetsz jelentkezni aztán simán benne van a pakliban hogy mondjuk augusztusnál előbb nem is tudsz kezdeni. Július is elég lassú meló szempontjából (nyilván más ha vmi turisztikai cég), augusztusban meg a fű se nő, kicsi az esélye hogy zavarna bárkit hogy szabit veszel ki lefoglalt nyaralás miatt.
2023. máj. 12. 10:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem szoktak problémázni ha ezt már előre jelzed. Ha időarányosan lesz elég szabadságod akkor nem hiszem, hogy gond lesz.
2023. máj. 12. 12:28
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is jelentkezz nyugodtan, sok helyen eleve 1-2 hónapos a kiválasztási folyamat, ráadásul lehet csak a 10. hely lesz számodra szimpatikus és tesznek ajánlatot. Interjún elmondod, előre lefoglalt nyaralás miatt szeptemberben tudsz kezdeni.
2023. máj. 12. 12:58
 5/7 anonim ***** válasza:

Jelentkezz nyugodtan. Általában meg lehet beszélni.

Volt, hogy úgy írtuk a szerződést, hogy a nyaralás végén kezdtem.

Volt akivel simán meg lehetett beszélni, hogy 1 hét fizetetlen mivel időarányos szabim nem volt annyi.

2023. máj. 13. 09:24
 6/7 A kérdező kommentje:
Huh, ez megnyugtató, köszönöm szépen mindenkinek.
2023. máj. 14. 01:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia Kerdező, lett másik munkahelyed , hogy alakultak a dolgiad , remélem , hogy jól !
2023. máj. 25. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!