"Jelentkezhetek" így másik munkára?
Szívesen mennék máshova dolgozni, mert nem bírom elviselni a közvetlen munkatársam. Számtalan szóbeli/írásbeli figyelmeztetést kapott már, de még mindig itt van, mert protekciós (akkor jár be dolgozni, amikor akar, azt csinál amit akar, mindezt több fizetésért). Nem bírom már.
Viszont júliusban és augusztusban is van 1-1 nyaralás foglalva, amit nem szeretnék lemondani. Így van értelme jelentkeznem bárhova is, hogy már rögtön szabadságkéréseim lennének? Még sosem váltottam így nyári szezonban munkahelyet, és nem tudom mennyire tolerálják az ilyet a betanítási/kezdeti időszakban. Főleg, hogy a próbaidő 3 hónap mindenhol, és ezek beleesnének. De az is lehet, hogy ez teljesen normális nyári időszakban, és nem zavar senkit.
(Ui: szellemi, irodai munkáról van szó)
Jelentkezz nyugodtan. Általában meg lehet beszélni.
Volt, hogy úgy írtuk a szerződést, hogy a nyaralás végén kezdtem.
Volt akivel simán meg lehetett beszélni, hogy 1 hét fizetetlen mivel időarányos szabim nem volt annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!