Szobalányi munkát hogyan kell gyorsan és alaposan csinálni?
Figyelt kérdés
Nem rég kezdtem, sok a munka, hatalmas munkaterületeink vannak. Amivel nem is lenne baj, de az idő.. az szorít. Már gyűjtöttem némi rutint, hogy gyorsabban haladjak, pl. ha nincs összegányolva a fürdőszoba, akkor nem nyúlok hozzá, csak felmosok, törölközőket cserélek és fényesre polírozom a csapokat. Vagy ha látom, hogy az egyik paplanhoz alig nyúlt a vendég, akkor nem húzom át. Így időt nyerek, de így is lemaradok a többiektől. Csak a teljes ágyneműgranitúra áthúzása, formára igazítása min. 10-15 perc. Ha nagyobb a huzat, mint a paplan, párna, akkor több. Nem értem, hogyan lehet 3 óra alatt 8-10 szobát megcsinálni, mint az egyik kolléganőm. Mi a titok? Segítsetek legyszi!2023. máj. 11. 14:21
11/12 anonim válasza:
EZ kimeríti a nem végzed rendesen a munkát:
"Vagy ha látom, hogy az egyik paplanhoz alig nyúlt a vendég, akkor nem húzom át."
Olyan ágyban, amihet MÁS ALIG NYÚLT, nem szeretnék vendégként aludni!
12/12 A kérdező kommentje:
Kedves 11-es kiváló ötlet, beszerzek egyet.
2023. máj. 11. 23:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!