Vannak itt olyanok köztünk akik az újratervezés karrierváltó informatikai tanfolyamot elvégezték És sikerült is karriert váltaniuk Ha igen a hol mit mennyiért dolgoznak?
Ez egy jó kérdés...
Szerintem minimálbér.
De a munkaügyi hivatalból kiindulva gáz ami ott megy, gyakorlatilag hülyeségeket csinálnak, és azt képviselik!
Nyomasztó az egész meg gusztustalan is!
Már a recepciós biztonságiőrnek is olyan
a hanghordozása és a szóhasználata mint valami
sorozótisztnek! (4. kerület).
"Igen. Szoftvertesztelő lettem. 550ezer a bruttóm."
Az betanított munka, a graphisoft parkban is van valami ilyen igényt kiszolgáló "központ".
"Jó ha tudsz, de ha nem betanítunk" állt az ajánlatban...
Bszki mintha érdekemben állna hivatalos munkából élnem.
Pénzt keresni ma már bárhogy lehet, és elég az a napi tíz vagy tízenöt ezer, csak legyen meg minden hónapba huszonöt harmincszor!
Nemtom én a múltkor elvittem a szomszéd rokkant öreget bevásárolni kocsival mert megkért rá, a piac kb két kilométerre van tőlem, de ugyebár szakadt az eső, bajos lenne a rokikocsival tépni a főúton a cuccokkal.
Segítettem neki bepakolni is a dolgait a házba ásványvízet behordtam minden.
A végén a kezembenyomott tízezer forintot, én mondtam neki, hogy nem kéne de közölte, hogy lehet hogy még meg fog kérni hasonlókra a jövőben ha nem haragszom meg érte.
Mondtam neki ugyan dehogy szólljon csak ha kell valami!
Ha tudok segítek.
Mások napi 10 rongyért takarítanak 8 órába vagy ülnek a kasszába! Nekem ez megvolt másfél óra alatt és még utána se kellett mennem. Például.
Van egy öregebb másik manus, az heti négy ezerért mossa fel a folyosót meg húzza ki és rakja vissza a a kukákat a társasba!
Ez gyakorlatilag alig jelent fél óra melót!
Nem rossz az ha van még mellette 4-5 társasháza ahol ugyanezt csinálja!
Mellesleg a lakók dobják össze neki, mert inkább ez, minthogy mindenkinek ötezerrel emelje a közösköltséget a képviselő a tíz lakásra!
12 óra melóra 80 ezer.
Lehet mutatni hasonló állásajánlatot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!