Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Férfi miért nem akar karriert...

Férfi miért nem akar karriert még ha "tálcán kínálják" is neki?

Figyelt kérdés

Műszaki cégnél. Kettő éve dolgozott itt, szellemi munkakör, műszaki előkészítés, gyártástámogatás. Nagyon jó agya és érzéke volt a témához, és felajánlottuk hogy kezdje el a vezető utánpótlás programunkat. Azt mondja majd eldönti.

Erre egyszercsak felmondott és nem akartam hinni a szememnek, amikor látom hogy pizzafutárnak állt.

Ezt egyszerűen nem tudom megérteni! Erre a pozícióra amiben volt, általában frissdiplomás mérnököket veszünk fel, mert nekik van annyi szellemi kapacitásuk hogy el tudják látni, persze aztán feljebb lépnek.

És ritkán jó műszaki affinitású érettségizetteket akik el tudják végezni a belső képzést. Egyikük ez a srác volt.

Itt volna jövője, karrierje, de nem! Neki jobb a pizzaszállítás!

2023. máj. 5. 21:51
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Ezek oka lehet, szimplán lesz/rja, nem szerette csinálni, vagy egy lusta tróger, vagy vannak olyan gondjai (család, drogok, szenvedélybetegség, mentális probléma), ami miatt elmenekült
2023. máj. 7. 09:52
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Anyagilag mennyire erte volna meg neki? Mert teszem azt, hogy plusz 50 ezerért mondjuk kapott volna egy rakat plusz felelősséget és stresszt akkor nem biztos , hogy vállt rá az ember. Mondjuk ha 450 nettot megkeres az ember beosztottként nem biztos, hogy 500 ert vezető akar lenni. Ekkora különbségért én sem akarnék.
2023. máj. 7. 09:55
 23/23 anonim ***** válasza:
Nem mindenki akar vezető lenni. Én is voltam nagy multinál és soha többet.
2023. máj. 7. 20:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!