Hogyan spóroljak?
A szaunában nem keresek túl jól ( 260.000Ft) , viszont a kiadásaim nagyok (174.000Ft) ebben benne van többek között az albérlet, bérlet, pszichológus és angol tanulás.
Ezeket nem szeretném elengedni, de nem marad túl sok pénzem egy hónapra, ha mindent kifizetek ( kb. 80.000Ft) és nem tudok magamnak semmit venni, kikapcsolòdni sem.
Az álláskeresèsen rajta vagyok, és azon is hogy másik szakmát tanuljak, de ahoz is pénz kell.
Végeztem már el képzést, de sehova nem vesznek fel, mert nincs tapasztalatom.
Valami sportolási tipp , ami bejött nektek ?
Ahogy mások is írták, ez már így is elég nagy spórolás, ahogy élsz. Ennél jobban visszavenni már egészségtelen, nem csoda ha pszichológushoz kell járnod, mert nehéz így élvezni az életet.
Szerintem amin spórolni tudsz, az az étkezés és az akciók keresése. Vannak néha egész jó kuponos kedvezmények, érdemes mindent kihasználni. Sajnos nagyon felmentek az élelmiszerárak, szóval minden forint számít. Én letöltöttem kb minden appot, Lidl, Penny, Spar, Rossmann, Tesco, Auchan. Nem nagy összegeket lehet ezekkel sem spórolni, de ha összeadom azért havonta egy 5-6 ezret biztos spórolok vele+néha így felfedezek olyan termékeket is, amiket amúgy nem vennék meg magamtól, de jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!