Ha stewardessnek , legiutas kísérőnek tanulok kb.milyen munkabeosztásra számíthatok? Kb.mennyit lehetek othon és mennyit távol? Kisgyerek mellett lehet-e vállalni?
Utolsó: van , méghozzá garantalt allassal ha sikeres a vizsga.
Ezt olvastam
tokmindegy mit irtok neki, azt akarja latni hogy tamogatjatok
persze menj csak repulore reszeg arab ujgazdagokat az uleshez kotozni, addig a kolykodet felneveli majd egy igazi szulo
Jajj de faxa kiosztó vagy utolsó.
Nem kell magyarázkodni ide hosszú szövegeket.
Csak annyit kellett volna leirni milyen a beosztas mert ez volt a kérdés!!!
Semmi más.
A tobbi az én dolgom megoldani.
Egyszerűen kíváncsi voltam hogy szokott lenni a munkabeosztas, semmi több.
Normális országba, van olyan lehetőség hogy a munkahelyen megmondod hogy pl.egy héten 3 nap dolgoznál. Vagy ha egész nap akkor 2 nap.
De itt sajnos a munkaadokra nagyon nagy terhet rónak a részmunkaidős dolgoztatókra.
Még több adót kell fizetniük, es akkor nyilván nem fogank soha sehol alkalmazni csak nagyon ritka esetben részmunkaidőben.
Ez a része a dolognak nagyon el lett szúrva.
Es erfeklodni lehet , hol milyen a munkarend, nem kell ugy a masiknak nekiugrni mint itt a gyakorikon sokan teszitek.
Tisztelet a kivételnek
Édes nyuszikám, az első tényszerű választ írt, ami amúgy teljesen logikusan kikövetkeztethető már józan paraszti ésszel is. Erre TE voltál az, aki elkezdett gusztustalanul pattogni, nyilván felhúztad az illetőt meg mindenkit. Ezek után megérdemled a stílust.
Ráadásul felhívták a figyelmedet, hogy semmit nem érő képzésre akarsz jelentkezni, te erre egy köszit képtelen voltál odalökni (nemhogy utánanézni).
Persze, “normális” országokban…Nem, külföldön sem fogod te sehol tojáshéjas újoncként megszabni, hogy mikor akarsz dolgozni, egy légitársaságnál meg végképp (akik közül egyébként egyik sem Magyarországon adózik, tehát felesleges a csúnya magyar államot szidni). Fel se vesznek kezdőket kisgyerekkel, pont a hozzád hasonló hozzáállásúak miatt, akik már a jelentkezés előtt azt lesik, miben tud őhozzájuk alkalmazkodni a cég, miközben ők nem tudnak nyújtani semmit, mert hát jajj, kisgyerekesek. Akkor szépen eleve át kell gondolni az egészet és másik munkát keresni, mert a járatnak akkor is mennie kell, ha Pistike lebetegszik, ez értelemszerűen nem olyan, hogy semmi gond, akkor megoldjuk 5 helyett 4 fővel a napi melót. Egy minimális utánajárás után kiderül, hogy milyen a stewardess életforma, elég csak pár közösségi oldalt, blogot elolvasni, sőt itt is van kismillió kérdés a témában. De nem, inkább itt keressék ki neked mások és még neked áll feljebb. Teljesen logikus egy nagy vállalatnál, ahol több ezren dolgoznak folyamatos munkarendben, hogy nincsenek egyéni óhaj-sóhajok, jajj én nem éjszakázom, jajj nekem kell a hétvége, jajj én nem bírok hajnalra járni stb stb. Szabadságigényt is minimum egy hónappal előre le kell adni az ilyen helyeken, de olyan is lehet, hogy egy egész évre vonatkozólag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!