Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ilyen munkabeosztás mellett...

Ilyen munkabeosztás mellett hogyan váltsak életmódot?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A lényeg, hogy 12 órázok 6-18 ig és 18-6ig ilyen műszakban.

1.hèt

Hétfő és kedd éjszakás, szerda reggel hazaèrek így a szerda pihenős és a csütörtök is.

Péntek és szombat nappalos majd vasárnap szabad.

2.hét

Hétfőtől csütörtökig nappalos, péntektől vasárnapig pihenős.

3.hèt

Még folytatva hétfő és kedd pihenős vagyok, hacsak nincs túlóra....(ennél az 5napos pihenőnél van lehetőség és érdemes túlórázni.)

Szerdától péntekig éjszaka majd szombat vasárnap pihenős.

És így váltakoznak tovább.

Mivel szeretem a munkámat és nagyon jól fizet arányaiban ezért nem szívesen hagynám ott.

Hátránya, hogy viszonylag messze van, korán kell kelni, hogy bejussak (3:30 nappal,15:30 éjszaka) a munka is fárasztó, félig fizikai és félig szellemi ,illetve ez a beosztás gyilkos.

Ilyen beosztás mellett hogy lehet vezetni háztartást és egészséges életmódot hogyan lehetne követni sporttal étrenddel? Hogyan tudjátok jól beosztani az időtöket?

Csak olyan emberek válaszát vagyok hajlandó figyelembe venni, aki hasonló cipőben van és neki sikerült. Ez az arra van időd amire akarod érdekes hozzáállás ha pihenni is szeretnél...

Köszönöm!

2022. jan. 1. 12:01
 1/1 anonim ***** válasza:

Házimunka: amikor van időd, az nem kell fox legyen, de a heti 1-2 porszívózást ejtsd meg.

Sport: mivel fizikai melózol, biztosan fáradt lehetsz, ezért ha szeretnél mozogni, azt feltétlenül a szabadnapjaidon tedd. Nem kell sok, nekem heti 2-3x 1 óra futás, bicaj, jóidőben túrázok, stb. igazából a mozgás szeretete miatt csinálom, nem a súlytartás a célom vele.

Kaja: erre nem írok semmit, mert minden ember más. Nekem pl napi 5-7x ennem kell, mert leesik a vércukrom, plusz ed-s múlttal nem hagyhatok ki étkezést, mert az gyógyultan is komoly relapse-veszélyt jelent.

2022. jan. 2. 07:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!