Hehe, több a nettóm az ezredesi fizetésnél, és feleannyit sem szenvedtem és nyaltam érte. Mindezt 2 év munkaviszony után, és egyelőre még diplomám sincs. Lol.
2023. ápr. 30. 22:12
4/13 anonim válasza:
mesélj 3-as mi az a csoda meló? Ennyire jól fizet a meki, vagy a zsozé bár?
2023. ápr. 30. 22:19
5/13 anonim válasza:
#3 az a vicc hogy én is többet keresek az ezredesnél 0 tapasztalattal 🤣🤣
Amúgy 21 éves vagyok frissdiplomás pályakezdő Cloud DevOps Engineer poziban bpesti multi teljes home office bruttó 780k + cafeteria (35k / hónap) idén februárban kezdtem. SZJA kedvezményre is jogosult vagyok
2023. ápr. 30. 22:32
6/13 anonim válasza:
#4 Mesélek szívesen. Egyelőre elektrotechnikus és PLC programozó vagyok, 2 nyelvet beszélek, viszont nem szeretnék itt leragadni, ezért levelezőn csinálom a mérnökinfót, jelenleg másodévesen. És te mit tettél le az asztalra, ha már ekkora arcod van? Ötös lett a dolgozatod irodalomból?🤭
2023. ápr. 30. 22:47
7/13 anonim válasza:
Te most komolyan idejöttél flexelni fejlesztőként, hogy többet keresel, mint egy hivatásos katona? Mennyire lehet nyomorult életed, ha egy anonim oldalon kell a megerősítést keresned, hogy jobb vagy egy hivatásos dolgozónál, csak mert többet keresel.
2023. máj. 1. 09:28
8/13 anonim válasza:
Én rokkantnyugdíjas vagyok, mégis többet keresek mind a dandártábotnok! Csak nem találok! :D
2023. máj. 1. 10:08
9/13 anonim válasza:
Én is fejlesztő vagyok, de #7-el értek egyet.
Hiába lógatod itt a diplomát, meg, hogy mekkora engineer vagy, az érzelmi intelligenciád valahol a béka segge alatt van.
Szerencsétlenek nem tehetnek róla, hogy ennyit keresnek. Sokkal többet érdemelnének, mert még nálunk is értékesebb munkát végeznek.
Máskor inkább mutass egy kis empátiát.
2023. máj. 1. 10:58
10/13 anonim válasza:
Jó hát egy ezredes lényegében semmit nem csinál szóval nem értem mire kellene magas bért adni nekik, míg egy fejlesztő home officeból részt vesz napi 1-2 óra meetingen és mellette programoz is 2-3 órát szóval evidens hogy az utóbbi csinál valódi termelői munkát ezért magasabb bért is érdemel.
Így is túlértékeltek hadnagyi rangtól kezdve a bérek, valahol a pedagógus szintje körül kellene kapniuk ha a tényleges hozzáadott értéket nézzük.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!