Van még értelme/lehet Magyarországon hivatásos katonának jelentkezni? És ha igen hol? Miskolci vagyok. A Hatvanötösök útja 2. toborzó hely még meg van?
Olvastam, hogy állítólag az ingatlant eladták. Igaz ez?
Tavaly nagy volt a túljelentkezés és ezért nehéz volt bejutni akárhová. Most mi a helyzet? És hová érdemes menni?
Melyik alakulathoz? Van B jogsim, 8 ált. + 3 tanfolyamot elvégeztem, az számít valamit, vagy ebben az esetben csak a 8 ált. fogadják el? Tudom, hogy sok a kérdés, de remélem van aki tud válaszolni. Fontos lenne.
Én meg azt olvastam, hogy 3000-es létszámhiánnyal küzd a magyar honvédség.
Van ez a kiadvány, a hogyan lehetek szerződéses katona, ebben elvileg minden megvan.
Sajnos nem tudom, de én úgy gondolom hogy lehet jelentkezni bármikor.
Próbáld meg, max adnak egy időpontot hogy mikor érdemes jelentkezni, ha most nem lehet.
Igen azt én is hallottam, hogy a jogosítvány előny.
Mindegy, elmegyek és majd mondanak valamit.
Esetleg azt tudja valaki, ha már bekerültem a honvédségnél le lehet tenni a C jogosítványt? Nem vagyok benne biztos, de mint ha régebben hallottam volna ilyenről. Van olyan ismerősöm aki pl. a B jogosítványt ott szerezte meg. De ez már régen volt. Azt mondta, hogy kiment egy elhagyatott részre ott kellett vezetnie és megvolt a jogsi. Mondjuk ezt nem nagyon akarom elhinni, de lehet.
Jézus.. 70ezer? :((
Amúgy felső életkor van? Az ugye lehetséges, hogy pl. egy frissen végzett 23éves hadnagy a parancsnokod lesz, amikor te már 30év fölött vagy??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!