Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 21 évesen merre tart az életem?

21 évesen merre tart az életem?

Figyelt kérdés

Sziasztok, arra vagyok kíváncsi, hogy más hogy került ki ilyen élethelyzetből, milyen irányba terelődött, erről szeretnék tanácsot kérni.

Szóval 21 évesen nincs semmi munkatapasztalatom. Otthagytam egy nehéz képzést, büfészakra jelentkeztem, de nem érzem a fejlődést, mert a nyelvtudásom magyar egyetemen nem tudom használni, és más tehetségem nincs is, amivel el tudnék helyezkedni. Ott rontottam el, hogy érettségi után nem külföldre mentem, de akkor még covid volt, és a családom visszahúzott. Bántanak, és az az egyetlen tudatos életcélom ennyi idősen, hogy el akarok tűnni.

Szeretnék más irányba is orientálódni, pl. it, pénzügyek, és szakmát is szívesen kitanulnék. Autodidakta módon fejleszthetném magam, de az egyetem elvonja az időm és az energiám, szóval nem érzem sok hasznát. De ha otthagynám, még nagyobb lenne a lemaradásom.

Köszönöm, ha valaki elolvasta és válaszol, elmondja a saját történetét.

2023. ápr. 30. 17:02
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
te is ott hibaztad el hogy felultel erre a minden aron diplomat szerezzunk vonatra.. mert otthon ezt varjak el. aztan amikor megkerdezik mit dolgozol? hat nagyon semmit mert dunat lehet rekeszteni a diplomaddal.. lenyomsz 6-7 felev elmeletet amit 1800as evek korul mondott ki valamelyik nagyokos es megtanulod ezeket. elmentek az ertekes evek. szakmat kell tanulni viszonylag azonnal
2023. máj. 1. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!