1000 Ft-os órabér mennyire számít jónak vagy rossznak éjjeliőrnek?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 29. 23:49
11/48 anonim válasza:
Épp állást keresek, többféle munkánál is láttam, hogy nettó 160-180 a havi bér és ennyi. Elszomorítóan kevés.
14/48 anonim válasza:
Éjjli őrként rendszerint nem kell csinálni semmit szóval teljesen korrekt bér azért mégse keressen milliókat mint egy szívsebész vagy senior full-stack developer
16/48 anonim válasza:
Én diákmunkában 3x annyit kapok, hogy home officeban a kanapéról dolgozzak.
17/48 anonim válasza:
"Én diákmunkában 3x annyit kapok, hogy home officeban a kanapéról dolgozzak."
Milyen munkát végzel?
18/48 anonim válasza:
17# Szoftverfejelsztés, de ITn belül más diákmunkák is fizethetnek akár ennyit ha van minimális tapasztalatod.
19/48 anonim válasza:
Azért a szoftverfejlesztés elég nehéz munka, nem egy droid manuális tesztelő szint
20/48 anonim válasza:
Szoftverfejlesztésre órabért kapsz? Nem kész projektekre fizetnek? Ez mi? Akkor így hogyan vagy ösztönözve, hogy minél hamarabb és minél jobban megírd a kódot? Az órabér lazsálásra ösztönöz, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!