Veszprémben milyenek a munkalehetőségek és a fizetések? Érdemes lenne Zalaegerszegről Veszprémbe költözni a jobb munkalehetőség reményében?
Veszprém nekem szimpatikus hely. Barátságosabb, nyugisabb város, mint Budapest, vidékies hangulattal. A fizetések nem tudom, hogy milyenek.
Pesten éltem egy ideig, az egyetem alatt, nekem nem igazán jött be. Mesterszakot, levelezőn már Veszprémben csinálom.
Veszprémben szinte csak gyárak vannak, itt is lehet irodai munkát találni,de főként mérnököket keresnek. A városban alig van irodaház, ami van az protekciós. Egyik asztalnál a nagymama, mellette a lánya,mögötte az unoka. Másik helységben a férj/vő. Budapest ellentéte. Albérlet horror drága a fizetésekhez képest. Fővárosi árakon kínálják az albérleteket, az átlagfizetés valamivel alacsonyabb.
Veszprémben drága az élet! Veszprém és környéke nem a szegény emberek lakóhelye. De ezt majd tapasztalni fogod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!