Külföldön élők! Mióta vagytok kint, és mit sikerült elérni ezidő alatt?
Sziasztok!
Külföldön élőkhöz tenném fel a kérdéseim!
Mióta vagytok kint?
Mit értetek el ezalatt az idő alatt? Mi még a cél, ami nincs meg, de nagyon szeretnétek?
Mik azok a dolgok, amiket szerintetek Magyarországon nem tudtatok volna elérni?
Egy országot ha írtok még hozzá azt megköszönöm:D
Köszi szépen! Szép napot!
Kanadában születtem és éltem 9 éves koromig amikor a szüleim elváltak (apum kanadai anyum magyar én kettös állampolgár) utána költöztem Magyarországra anyuval és jártam iskolába. Elvégeztem egy semmit nem érő OKJ-t amivel nem kellettem sehova. 21 éves koromban visszaköltöztem Kanadába és itt sem kellettem sehova csak szar munkákra 😅 most járok egyetemre de eddig nem értem el sehol semmit! 😄
23/L
Augusztusban mentem ki Auzstriába. A lakásbérlés, kaució, bútoroknak a költsége már visszajött, most már több tőkém van, mint amivel kijöttem.
Egyenesen a szülöi házból költöztem, úgyhogy önellátó, független lettem.
Nem tervezek innen elmenni.
Ausztraliaban elek 8 eve, kamiont vezetek, jol elek, mindenem megvan. Otthon ilyen fizetesrol csak almodoztam, ami itt kengurufoldon normalis. Thailfoldre jarok nyaralni evente ketszer, meg horgaszni a tengerre.
Angol huszoneves sracok is dolgoznak itt, de ok ugy csinaljak, hogy 6 honapot dolgoznak, 6 honapot meg nyaralnak Thaifoldon. :)))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!