Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Külföldön élők! Mióta vagytok...

Külföldön élők! Mióta vagytok kint, és mit sikerült elérni ezidő alatt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Külföldön élőkhöz tenném fel a kérdéseim!

Mióta vagytok kint?

Mit értetek el ezalatt az idő alatt? Mi még a cél, ami nincs meg, de nagyon szeretnétek?

Mik azok a dolgok, amiket szerintetek Magyarországon nem tudtatok volna elérni?

Egy országot ha írtok még hozzá azt megköszönöm:D

Köszi szépen! Szép napot!

2023. ápr. 28. 13:54
 1/5 anonim ***** válasza:
76%

Kanadában születtem és éltem 9 éves koromig amikor a szüleim elváltak (apum kanadai anyum magyar én kettös állampolgár) utána költöztem Magyarországra anyuval és jártam iskolába. Elvégeztem egy semmit nem érő OKJ-t amivel nem kellettem sehova. 21 éves koromban visszaköltöztem Kanadába és itt sem kellettem sehova csak szar munkákra 😅 most járok egyetemre de eddig nem értem el sehol semmit! 😄

23/L

2023. ápr. 28. 14:47
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
7 éve vagyunk kint (Kanada). Én tanár voltam Magyarországon, gondolom nem kell részleteznem. Most szintén iskolában dolgozom, SNI-s gyerekekkel. Normális fizetés, megbecsülés, stresszmentes légkör. A férjem programozó, szóval ő otthon is boldogult, de azért a munkamorál neki sem mindegy. Tudtunk venni egy kertes házat, amit jövőre teljesen kifizetünk. Emellett van pénz és idő évi több nyaralásra, kirándulásokra, rendszeres étterembe járásra, szórakozásra, stb. De nem az anyagiak a legnagyobb különbség, hanem az életminőség. Kedves, udvarias emberek, kollégák, szomszédok, normális oktatás, egészségügy, ügyintézés. Ami még cél: minden évben pár hónapot egy másik országban tölteni. Talán hamarosan ez is összejön.
2023. ápr. 28. 16:33
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Augusztusban mentem ki Auzstriába. A lakásbérlés, kaució, bútoroknak a költsége már visszajött, most már több tőkém van, mint amivel kijöttem.

Egyenesen a szülöi házból költöztem, úgyhogy önellátó, független lettem.

Nem tervezek innen elmenni.

2023. ápr. 28. 22:51
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ausztraliaban elek 8 eve, kamiont vezetek, jol elek, mindenem megvan. Otthon ilyen fizetesrol csak almodoztam, ami itt kengurufoldon normalis. Thailfoldre jarok nyaralni evente ketszer, meg horgaszni a tengerre.

Angol huszoneves sracok is dolgoznak itt, de ok ugy csinaljak, hogy 6 honapot dolgoznak, 6 honapot meg nyaralnak Thaifoldon. :)))

2023. ápr. 30. 21:33
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Két éve jöttem ki Németországba 240 euróval és sok adóssággal.Az adósságaim egy részétől megszabadultam és sok megtakarításom van.Soha többé nem tervezek hazamenni és nem elsősorban a pénz miatt.Itt egyszerűen kultúráltabbak az emberek.Jobbak.Sokkal szebb itt az élet.
2023. ápr. 30. 21:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!