Állásinterjún miért kezdtek "dühöngeni" mert rákérdeztem az előrelépési lehetőségre?
Az álláshirdetésbe beleírták hogy "-fejlődési, előrelépési lehetőség"
Tehát nem én kezdtem el fontoskodni meg s*gget nyalni, hanem ők írták bele hogy ebben a pozícióban ez a lehetőség benne van.
Szóval ezért amikor állásinrjú végén feltették a szokásos kérdést hogy van e valamilyen kérdésem akkor mondom, hogy igen részletezzék már pontosan ezt az előrelépési lehetőséget, pontosan milyen lépések szükségesek ehhez, milyen szakmai állomások vannak, milyen területen érdemes képeznem magam, min-max. mennyi idő alatt hová lehet feljebb lépni.
Erre az egyik szakmai fickó ilyen arrogánsan így leoltott, hogy ott még nem tartunk, egyelőre a leendő pozíciót kell jól ellátni és majd utána ha az ki van maxolva akkor lehet beszélni másról.
Mondom ebben nincs vita, de önök írták bele az álláshirdetésbe előrelépési lehetőséget, ezért gondolom komolyan gondolták.
Na mindegy, szerintetek mi volt a baja?
# 2
ha gyenge voltam akkor miért vettek fel?
# 3
mondjad mondjad nagy okos tudós ember
# 6
ezek szerint az álláshirdetést csak úgy összedobták, tökmindegy mit ír bele, bele írja ezt azt, Margitka még írd bele azt is hogy előrelépési lehetőség...és megvan még az a cuki kismacskás GIF, azt is tedd rár hogy szebb legyen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!