Tényleg igaz, hogy nyelvtudás nélkül manapság nehéz elhelyezkedni BÁRMILYEN állásban? ("Az álommeló" című műsor)
Olvasom ezt a cikket és nekem kínos - na nem a lány angol nem tudása - hanem hogy ennyire nagypofájú pökhendi módon lekezelik és a porba tapossák.
Elhiszem, hogy vannak állások ami nyelvtudás nélkül nem megy, de a 24.hu tényleg most azt állítja, hogy BÁRMILYEN állásban nehéz elhelyezkedni folyékony nyelvtudás nélkül?
Ahhoz képest akkor nekem elég nagy szerencsém van, hogy konyhanyelvi angollal infós állásban dolgozok illetve azt se tudom, hogy a facebook állásportál csoportokban minden 3. posztban hirdetett gyári összeszerelő/targoncás/raktáros állásokhoz - amihez rendszeresen jönnek "ez érdekel" meg "kaphatnék egy teló számot" jellegű kommentek olyanoktól akiknek még a magyar se megy - miért kellene bármiféle idegennyelv tudás?
Valaki felvilágosítana - mielőtt infósként idővel pofára esek - hogy mi a helyzet most a munkaerőpiacon a nyelvtudás szemszögéből? Mert most kicsit letargiába estem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!