Lehetséges elhelyezkedni Budapesten csupán német nyelvtudással?
Figyelt kérdés
Németországban végeztem 5 évig irodai adminisztrációs munkát. Végzettségem nincs, csak érettségi. Így találnék valami munkát, pusztán a nyelvtudással?2022. jan. 26. 15:12
1/16 anonim válasza:
SSC. De íratkozz be vmi gazdasági szakra levelezősre. felsőfokon megy?
2/16 anonim válasza:
Biztosan talalnal valami allast. Az mar mas kerdes, hogy elegedett lennel-e a fizuval. Amugy egy csomo nemet cegnek van call centere Magyarorszagon, ahova nemetul jol beszelo munkatarsakat beszelnek. Elegge idegolo melo, de nem fizet rosszul.
3/16 A kérdező kommentje:
Igen, csak papírom nincs róla.
2022. jan. 26. 15:27
4/16 A kérdező kommentje:
Csak ajánlólevél.
2022. jan. 26. 15:28
5/16 A kérdező kommentje:
Értem. És szerintetek bruttó 300-400 ezret lehet ilyen munkával kereni?
2022. jan. 26. 15:28
7/16 anonim válasza:
Menj el nyelvvizsgazni, ha tudsz nemetul, akkor nem olyan nagy dolog letenni.
8/16 anonim válasza:
Német call centereknél, fuvarozócégeknél ügyintézőt sokszor láttam, hogy keresnek csupán némettudással (pontosabban nem volt feltüntetve, hogy az angol is kötelező). Nézegess ilyeneket.
9/16 A kérdező kommentje:
Angolul B2-es szinten tudok.
2022. jan. 26. 15:47
10/16 ascelpius válasza:
"És szerintetek bruttó 300-400 ezret lehet ilyen munkával kereni?"
Pesten SSC-nél 1 nyelvtudással ez inkább bruttó 400-450nél kezdődik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!