Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit csináljak, ha már nem...

Mit csináljak, ha már nem érdekel a szakmám?

Figyelt kérdés
Mindig is informatikus szerettem volna lenni, kb. 12 éves korom óta. Ez volt az a hobbi, ami azóta is folyamatosan kitartott. Most 34 vagyok, rendszergazda, és próbálnak tanulni, hogy legyen esélyem egy jobb munkára, de az az igazság, hogy abszolút nem érdekel a dolog. Egy 3 órás tutorial videót nézek másfél hete, örülök, ha kétnaponta 5 percet haladok vele... egyszerűen totál nem érdekel. A munkámat ellátom, de egyébként tényleg nem érdekel már a szakma.
2023. ápr. 26. 21:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Tanulj ki egy másik szakmát, válts.
2023. ápr. 26. 22:05
 2/6 A kérdező kommentje:

Nem is tudom, hogy érdekel-e egyáltalán bármi is. Úgy felületesen sok minden érdekel, de hogy mélyebben belemenjek bármibe is, az már nem megy.

Meg öregnek is érzem már magam ahhoz, hogy egy új szakmát kitanuljak.

2023. ápr. 26. 22:16
 3/6 anonim ***** válasza:

Öregnek 34 évesen? Az még a karriered eleje, van még vagy 30 éved amit ki kéne töltened.

Magamból kiindulva én sosem szerettem a tutorialokat, csak azt néztem meg amit nagyon muszáj volt, én programozást igaznál pl gyakorlatban tanultam meg és dokumentációkból.

Az hogy nem érdekel a szakma azt honnan tudod? Voltál rendszergazda, de kb 1001 más lehetőség van ugyanezen a területen

2023. ápr. 26. 22:49
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

"Meg öregnek is érzem már magam ahhoz, hogy egy új szakmát kitanuljak"

Végülis igazad van, teljesen felesleges váltani, úgyis mindjárt itt a nyugdíj, az a maradék 31 év gyorsan elrepül

2023. ápr. 26. 23:54
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Hogyha már nem érdekel a szakmád, de újat tanulni sem akarsz, akkor marad az unalmas langyos fog, amiben jelenleg is vagy. Változáshoz extra erőfeszítés szükséges, senki se fogja megtenni helyetted!
2023. ápr. 27. 06:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Én 45 évesen váltottam szakmát.
2023. ápr. 27. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!