410.000 Ft bruttó bérként nem kevés?
Külföldről jöttem haza, nem vagyok tisztában az elmúlt 10 év magyar béreiről. Egy barátom most vált állást, és max ennyit ajánlottak neki. Felsőfokú végzettség előny, gyári valami adminisztrációs és irányítgatós munkakör.
Nekem furán kevésnek tűnik ez a mai árakhoz viszonyítva...
Kinek mi a véleménye?
Valóban kevés, vagy ez jellemző inkább???
Egyszerű adminisztrációs munkára nem fognak sokkal többet adni, mert kb sorban állnak az ilyen munkákra azok az emberek akiknek nincs végzettségük vagy nincs hasznos diplomájuk.
Ha kell valamihez értelmes végzettség az már 650 től indul
Hogy kevés-e? Igen! De ez a mai Magyar valóság, nem adnak többet ilyen munkára. Élelmiszerárakban teljesen felzárkóztunk Nyugat-Európához, szolgáltatás árakban és ingatlanárakban már csak egy kicsit vagyunk lemaradva, bérekben viszont kb a fele jellemző idehaza.
A jobb kérdés inkább, hogy miért jöttél haza? Nincs ebben az országban semmi, ami miatt érdemes visszajönni.
Bőven jó fizetésnek számít ez ma itthon, főleg ilyen 100+ főt megmozgató állás esetén (mármint annyian adnak be önéletrajzot)...
Felénk 200+-an adtak be adminisztrátori állásra megyeszékhelyen önéletrajzot!! Pedig nem jól fizető állásról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!