Autószerelő végzettséggel mi mást csinálhatnék?
Figyelt kérdés
24 éves vagyok, autószerelő végzettségem van, mivel faterom is autószerelő így 14 éves korom óta kb. 10 éve ezt csinálom, viszont iszonyat mód belefásultam ebbe, unom már, hogy állandó jelleggel fájnak a térdeim, fáj a hátam, a sok kretén ügyfél mindig fontosabbnak érzi magát mindenkinél, mindig mindenkinek minden azonnal kéne, kész idegroncs vagyok már ettől, váltani szeretnék, viszont soha nem csináltam semmi mást,igazából nem értek máshoz. Ezzel a végzettséggel milyen pályát tudnátok javasolni? Igazából viszonylag nyitott vagyok, egyetlen konkrét igényem az 1 műszakos munkarend, ezért nem szívesen mennék gyárba.2023. ápr. 23. 22:19
1/6 anonim válasza:
Elmehetsz alkatrészüzletbe eladónak vagy kiszállítónak. Márkakereskedésbe munkafelvevőnek, értékesítőnek.
2/6 anonim válasza:
Pont most nyiregyen keresnek munka felvevőt. Értesz a kocsimhoz és alkatrészekhez. Vagy unix bardi értékesítéső vagy bármilyen autós bolt vagy autó szalon. De még talán autó kereskedés is.
3/6 anonim válasza:
Ember, 24 éves vagy, bármit tanulhatsz még. Pl elmehetsz egyetemre járművépésznek
5/6 anonim válasza:
Tanulj tovább. Vizsgabiztos vagy menj mérnökire.
Én is 24 vagyok most végzek autószerelőin. Én speciel gyárban vagyok karbantartó, gépbeállító, de ugye ez neked nem játszik. Nézz körül profession-on minden féle helyre mehetsz, ahol mechatronikai szerelések vannak.
6/6 anonim válasza:
Emelj árat. Kevesebb munkád lesz, de ugyan annyit keresel. Vagy vegyél fel egy punókát, aki intézi a munkafelvételt, te csak munkalapot látsz. Illetve vedd meg a szükséges kényelmet biztosító eszközöket. Ami 1 műszakos és keresett, ahhoz mindenhez diploma kell. Gondolom kereskedelem, vendéglátás nem játszik, mert ott minimum uannyi a hüje és még xarul is fizetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!