Pazza kérdése:
Milyen céget csinálhatok? Ha otthonra szeretnék egy műhelyt cisnálni, a végzettségem autószerelő.
Figyelt kérdés
otthonra az udvarba milyen vállalkozást csinálhatok, pl milyen tevékenységem lehet amiről számlát adhatok, autószerelés, autókereskedés, autószállítás, autótisztítás, autóáplás?
Ezekre a tevékenységekre gondoltam, ezekről ha megcsinálnám a műhelyt és a céget akkor ezekről tudnék számlát adni?
2014. jan. 9. 15:39
1/8 anonim válasza:
Ha csak a bizid van meg, de nincs igazolt gyakorlatod, akkor autoszerelö mühelyt nem.
2/8 A kérdező kommentje:
milyen gyakorlat?
az iskolai évek alatt voltam gyakorlaton, az beleszámít vagy mi kell hozzá?
2014. jan. 9. 18:06
3/8 anonim válasza:
Egy mühelyben kell dolgoznod alkalmazottként több évig, Nemtom most mennyi, az én idömben a tehnikum után kellett volna még két évet dolgozni, hogy saját mühelyt lehessen nyitni.
4/8 Gábor t válasza:
A listában 45.-töl nézd a lehetöségeidet
6/8 Gábor t válasza:
"ezekről ha megcsinálnám a műhelyt és a céget akkor ezekről tudnék számlát adni?"
Igen.
7/8 anonim válasza:
Autószerelő műhelyhez a szomszédok beleegyezése is kell. Ezzel kezdj és írasd alá velük papírt elsőre, ha belemennek.
8/8 anonim válasza:
Ne a szomszéddal kezdjed, hanem tanuld meg rendesen a szakmát. Aki szakközépböl jön ki, rendszerint jó ha egy olajcserét meg tud csinálni. Vagy még azt aem. Ezért kell valaki mellett dolgoznod pár évet, hogy gyakorlatod legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!