Bele kell írni?
Ne haragudj a kérdésért de te mentálisan sérült vagy, esetleg mentális retardációval küzdesz?
Ahogy az előttem hozzászólók említették SEMMIT NEM KÖTELEZŐ beleírni az önéletrajzba jogilag.
-Egy befejezetlen tanulmányt én biztos nem írnék bele mert tehetségtelennek/agyalágyultnak gondolna egyből a HR osztályos hogy nem tudtam befejezni (nyilván ilyen nálam elő sem fordulhat)
-Egy szezonmunkát akkor írnék bele ha releváns a munkatapasztalat annál a cégnél ahová jelentkezem. Ha reaktorvezető atomfizikus kutatóprofesszor állást pályáznék meg akkor nem írnám bele hogy júliusban a Balatonon hekket sütögettem idénymunkába mert semmi pluszt nem ad hozzá a betölteni kívánt pozícióhoz.
“Egy befejezetlen tanulmányt én biztos nem írnék bele mert tehetségtelennek/agyalágyultnak gondolna egyből a HR osztályos hogy nem tudtam befejezni (nyilván ilyen nálam elő sem fordulhat)”
Írd tehát bele kérdező és így kiderül a HRes számára aminek ki kell derülnie, nem raboljátok tovább egymás idejét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!