Befejezetlen bsc-t beírjak az önéletrajzba vagy ne?
A valóság az, hogy 2016-ban kezdtem egy bsc-t, hallgatói jogviszonyom ma is aktív, ám már eldőlt (legfeljebb egy hete), hogy nem sikerül befejezni. A 2 passzív félévem 2022 tavasza és ősze volt. Tehát amikor utoljára érdemben csináltam valamit a suliban, az '21 ősze volt, így ha beírnám a CV-be, akkor 2016-2021 idősávban írnám be, csak persze feltüntetve a becsület kedvéért, hogy nincs elvégezve. Beírjam vagy ne, a friss CV-be?
A történetem:
• Érettségi után, OKJ-képzést végeztem 2016-ban.
• [a fent írt egyetemsztori]
• Folyamatosan *alkalmi munkám* volt 1 helyen érettségitől '22.01.07-ig (ez természetesen szünetelt az alábbi sorban látható időre).
• '21.02.22-'21.04.07. Munkaviszony. Ez határozott idejű volt. Eredetileg befejezni szántam a bsc-t, és az ahhoz szakmai gyakorlat volt ez. (Amennyiben írjam be a bsc-t befejezetlenül is, akkor persze maradhat ez a munkaviszony is szakmai gyakorlatként elnevezve. Viszont abban az esetben ha kihagynám a bsc-t a CV-ből, akkor ezen is kéne valahogy változtatni, de mire?)
• '22.01.17-'22.03.02. Munkaviszony. (Ez volt az első „rendes munkahely”, határozatlan idő, de furkálódós légkör volt, így én ott hagytam próbaidő alatt.)
• '22.04.19-'22.08.26. Munkaviszony. (Itt még szerettem is lenni, az előző hely kemény 1,5 hónapja után itt 4-4,5 hónapot is voltam, de végül valakit el kellett küldeniük és rám esett a választásuk.)
• '22.09.19-'22.04.14. Munkaviszony. (Ez volt a lehető legtávolabb a szakmámtól. Egy darabig elment ez is, de innen mindenképpen váltani akartam.)
((az utsó 3-4 hely közül a legutóbbi volt az, ahol a leghosszabban voltam túllépve fél évet ‒ elismerem, hogy ez sem sok, nem évek, viszont a korábbiakhoz képest növekvő tendencia; nem jókedvből hagytam ott egyiket se, nekik nem volt egyikük se a hosszú távon nekem való))
Jelen:
Álláskereső vagyok. Az összes eddig beadott pályázatot korábban adtam be mint, hogy leszámoltam volna a legutóbbi helyen (még dolgoztam a 14-e pénteki nap végéig, ill. a papírok keltezése lett aznap, ténylegesen meg hétfőn, 17-én voltam ott leszámolni), így az azokhoz beadott CV-ben még „2022.09.19 - Jelenleg” időszakra volt beírva az utsó munkahelyem. Viszont új pályázatra már friss CV-t küldenék.
Tehát most lenne először, hogy a legfelül említett történetnek is meg kellene feleltetni a CV-t (korábbi helyekre nyugodtan írhattam, hogy „BSc 2016.09.01 - Folyamatban”, mert akkor még, előre hozzáállni nem úgy akartam, hogy nem lesz vége, most meg már ez is biztos), hát ezért van a fenti kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!