Szoba festő/mázoló mennyit keres 1 nap? ( pl. Jelenleg munka mellett ,alanyi adomentesen akar szamlaval vagy anelkul)
4, pontosan, a mai modern anyagokkal szinte bárki megcsinálja magának. Építőiparban dolgozok, általában a festők végzik a legrondább munkát.
Főleg a mai megélhetési válságban nincs már az embereknek erre pénzük, max a fontos hibajavításokra (jó esetben).
Itt pesten hallottam már festőkről, hogy annyira megcsappant a kereslet, hogy beálltak építkezésekre inkább..
"4, pontosan, a mai modern anyagokkal szinte bárki megcsinálja magának. Építőiparban dolgozok, általában a festők végzik a legrondább munkát."
Igen, egyébként nem is voltam velük elégedett. Konkrétan egy nap ment el arra, hogy a munka "végén" körbevezettem őket, hogy hol mi néz ki vállalhatatlanul és azokat javíttattam velük. És az a vicc, hogy ők ezt tudták volna alapból is jól, csak sz..rtak bele valamiért. Pedig ha azt mondják, hogy kell még egy nap a munkára és akkor 100%-os lesz minden, akkor örömmel kifizetem inkább, mint hogy elvileg több évtizede dolgozó embereknek mutogassam, hogy mennyire vállalhatatlan néhol amit csináltak.
Legközelebb ha festeni kell, inkább "beáldozok" egy szobát és megpróbálom magam megcsinálni, ha elégedett leszek az eredménnyel, akkor meg többet nem hívok senkit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!