Milyen a Yettelnél dolgozni mint értékesítési munkatárs?
Amikor húgom haza jött ideiglenes melónak vállalta. 1 hónap és 1.5 hétig.
Rabszolga munka, főleg ha házalnod kell. Csak muszájból tűrte el. Pedig szereti a pörgést, de nem ebben a formában.
Őt látva az a munka után, nos, nem javasolnám.
A Yettelnél NINCS házalós munka, ha valaki ennyire nincs tisztában a dolgokkal az miért válaszol?
Ami nehéz benne, hogy el kellene adnod a legdrágább tarifacsomagot prémium kategóriás készülékkel, azokra van csak elfogadható jutalék, viszont az emberek meg minél olcsóbbat keresik.
Ja meg rettenetesen sok a bunkó ügyfél
Milyen végzettséget kérnek ehhez?
A másik két szolgáltatónál jobb?
Dolgoztam náluk pár hónapot.
Területi versenyeket nyertem meg,illetve 1 hónapot kivéve mindig meglett a havi teljesítmény.
Kellett másnak a hely,ezért egyik nap a kasszámba beletett kolléga 2ezer forintot,amit nap végén mint borravaló elraktam,ugyanis az mindig a sajátod volt.Majd behívtak az irodába hogy én elloptam 2ezer forintot.Mondtam nekik hogy rendben akkor rágalmazásért megyek a munkaügyi bíróságra,majd közös megegyezéssel és végkielégítéssel elmentem onnan.
Felhívtam a főnököt hogy miért kellett ez,de nem válaszolt semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!