Magyar tulajdonú cég (nem svájci) keres dolgozni akaró munkatársakat a X. kerületi irodába. Feladatkör: Új ügyfelek megkeresése, orvostechnikai eszközök értékesítése. Nem ügynöki munka. Valaki járt már náluk? Tapasztalatok?
" Új ügyfelek megkeresése, orvostechnikai eszközök értékesítése. Nem ügynöki munka."
De ez pontosan ügynöki munka. Menned kell minden orvosi rendelőbe, kórházakba,gyógyszertárakba,és egyéb hasonló helyekre,ahol reklámoznod kell az adott termékeket..
Amit biztosítunk:
-Magas kereseti lehetőség kezdő (150 000 Ft)
-Heti fizetésű rendszer
-Folyamatos át-tovább képzés
-Előre lépési lehetőség
Ebből akkor mi igaz? Voltál náluk állásinterjún? Vannak személyes tapasztalataid? Előre is köszönöm a válaszokat.
nem orvostechnikai eszközök értékesítésénél voltam,hanem más témában,de szinte szóról szóra ezt írták ,mondták..Amikor szóba is hoztam a beszélgetésnél hogy szerintem ez ügynöki meló,még fel is voltak háborodva,hogy nem az.
De ettől függetlenül,menj el,és beszélj velük..Ha ott vagy úgyis megtudod ügynöki meló vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!