Miert van sok multinal egy csomo bujtatott allas?
"Ezért tart itt mindenki, senki nem segít a másiknak, a másik meg várjon egy területen a fogyatékosságotok miatt 2 órákat teljesen feleslegesen"
Én is teljesen egyetértek a 8-assal, tut nem csinálnám meg. Nem az én dolgom. Oldják meg.
Kérdező... Ha eldugul a WC az irodában, te megcsinálod, vagy megvárod, míg valaki kompetens megcsinálja? Na ugye.
Kérdező... Ha eldugul a WC az irodában, te megcsinálod, vagy megvárod, míg valaki kompetens megcsinálja? Na ugye.
Amennyiben egy wc pumpa megoldja a problémát természetesen, a kollégának is állt rendelkezsére emelő,és pótkerék...
Én sem tudok kereket cserélni, és nem is fogok céges autón.
Ezt leszámítva mondasz valamit. Nálunk is sok az olyan ember, aki nem oda való, nem csinál semmit, mégis ott van. Van aki viszont megszakad a munkában, nagyon nem egyenletes a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!