Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miert van sok multinal egy...

Miert van sok multinal egy csomo bujtatott allas?

Figyelt kérdés
Full retardaltak ulnek itt ahol melozom, tok indokolatlan poziciokban… sogor,koma,jobarat cimszoval… szegyen. Kulfoldon is ez van?
2023. ápr. 15. 20:42
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nem, hanem a sima titkárnő, aki amúgy is ott van :D
2023. ápr. 16. 12:53
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

"Ezért tart itt mindenki, senki nem segít a másiknak, a másik meg várjon egy területen a fogyatékosságotok miatt 2 órákat teljesen feleslegesen"

Én is teljesen egyetértek a 8-assal, tut nem csinálnám meg. Nem az én dolgom. Oldják meg.

Kérdező... Ha eldugul a WC az irodában, te megcsinálod, vagy megvárod, míg valaki kompetens megcsinálja? Na ugye.

2023. ápr. 16. 15:34
 13/14 A kérdező kommentje:

Kérdező... Ha eldugul a WC az irodában, te megcsinálod, vagy megvárod, míg valaki kompetens megcsinálja? Na ugye.

Amennyiben egy wc pumpa megoldja a problémát természetesen, a kollégának is állt rendelkezsére emelő,és pótkerék...

2023. ápr. 16. 15:38
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Én sem tudok kereket cserélni, és nem is fogok céges autón.

Ezt leszámítva mondasz valamit. Nálunk is sok az olyan ember, aki nem oda való, nem csinál semmit, mégis ott van. Van aki viszont megszakad a munkában, nagyon nem egyenletes a dolog.

2023. ápr. 16. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!