Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kikre szokták azt mondani,...

Kikre szokták azt mondani, hogy „Na, ez sokra vitte!”?

Figyelt kérdés
Anyám mindig mondja, hogy a volt osztálytársaim milyen sokra vitték, énbelőlem meg semmi se lett.

2023. ápr. 12. 22:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%

Hát akkor az osztálytársaidra :D

Gondolkodj el hogy ők mivel többek mint te, es meg is van a válaszod.

2023. ápr. 12. 22:36
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Aki sikeres.
2023. ápr. 12. 22:39
 3/12 A kérdező kommentje:
Az egyiknek van jogosítványa, érettségije és burkolóként dolgozik. Nekem meg csak sima érettségim van, se jogostíványom, se szakképesítésem.
2023. ápr. 12. 22:39
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Szóval plusz jogsi, és dolgozik. Te dolgozol? Fizetésben mennyi a különbségéség. És a legfontosabb: rá gondolt anyukád?
2023. ápr. 12. 22:40
 5/12 anonim ***** válasza:
68%
Ja, akkor viszont anyád ironizál.
2023. ápr. 12. 22:40
 6/12 A kérdező kommentje:
Dolgozom én is, igen. Hogy mennyit keres, passz, nem tudom. Igen, rágondolt, mondta is.
2023. ápr. 12. 22:42
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg külön lakik? Barátnője/barátja van?
2023. ápr. 12. 22:44
 8/12 A kérdező kommentje:
Nem lakik külön, szüleivel él. Van barátnője, ja.
2023. ápr. 12. 22:46
 9/12 anonim ***** válasza:
78%

"Az egyiknek van jogosítványa, érettségije és burkolóként dolgozik"

hát ez azért távol áll az én olvasatomban attól hogy 'sokra vitte'

"Esetleg külön lakik? Barátnője/barátja van?"

Te sem teszed valami magasra a lécet szépfiam

A kérdésre reflektálva ez egy szubjektív dolog hogy kinek mi számít annak hogy valaki sokra vitte, minél alacsonyabb színvonalú egy ember annál alacsonyabb megugrani azt a szintet hogy azt jelentse ki rólad hogy sokra vitted.

Én arra mondom hogy valaki sokra vitte ha van egy piacképes diplomája (IT, sebész, mérnök) és komoly szaktekintélynek számít a területén valamint financiálisan is rendben van - több saját ingatlannal rendelkezik, befektetésekkel, rendszeresen jár külföldre nyaralni, esetleg saját vállalkozása van.

2023. ápr. 12. 23:38
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem relatív hogy ki lesz ebben a kategóriában.

Rossz családi háttér ellenére ha valakinek van egy jó szakmája az már nagyon nagy dolog.

Én kudarcnak éltem volna meg ha csak ennyit értem volna el, de nekem megvolt a támogató hátterem, meg az eszem is ahhoz hogy meglegyen a lehetőségem arra hogy "magasabb" célokat érjek el.

2023. ápr. 13. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!