Kikre szokták azt mondani, hogy „Na, ez sokra vitte!”?
Hát akkor az osztálytársaidra :D
Gondolkodj el hogy ők mivel többek mint te, es meg is van a válaszod.
"Az egyiknek van jogosítványa, érettségije és burkolóként dolgozik"
hát ez azért távol áll az én olvasatomban attól hogy 'sokra vitte'
"Esetleg külön lakik? Barátnője/barátja van?"
Te sem teszed valami magasra a lécet szépfiam
A kérdésre reflektálva ez egy szubjektív dolog hogy kinek mi számít annak hogy valaki sokra vitte, minél alacsonyabb színvonalú egy ember annál alacsonyabb megugrani azt a szintet hogy azt jelentse ki rólad hogy sokra vitted.
Én arra mondom hogy valaki sokra vitte ha van egy piacképes diplomája (IT, sebész, mérnök) és komoly szaktekintélynek számít a területén valamint financiálisan is rendben van - több saját ingatlannal rendelkezik, befektetésekkel, rendszeresen jár külföldre nyaralni, esetleg saját vállalkozása van.
Szerintem relatív hogy ki lesz ebben a kategóriában.
Rossz családi háttér ellenére ha valakinek van egy jó szakmája az már nagyon nagy dolog.
Én kudarcnak éltem volna meg ha csak ennyit értem volna el, de nekem megvolt a támogató hátterem, meg az eszem is ahhoz hogy meglegyen a lehetőségem arra hogy "magasabb" célokat érjek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!