Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Pont sepertem le a lépcsőket...

Pont sepertem le a lépcsőket és a főnököm így szólt: Jó munkát, ha van ilyen! Ezzel mire célzott?

Figyelt kérdés

Illetve a második főnököm is elejtett olyan mondatott mikor jött le a párjával a lépcsőn hogy már csak ketten lesznek

Nyilván nem mondta ki a munkakört

2023. ápr. 12. 16:37
 1/4 anonim ***** válasza:
89%

Az első azt jelenti, hogy jó munkát kíván, csak a legtöbb ember nem szeret dolgozni, így nem biztos, hogy van értelme annak, hogy "jó" munka.

A másodikat nem értem

2023. ápr. 12. 17:02
 2/4 anonim ***** válasza:
96%

A főnököd arra célzott, hogy szerinte nincs jó munka, csak kényszerből kell dolgozni. Végülis, igaza van.

A második főnököd meg kettesben volt a párjával aznap, biztos szerveztek valami programot maguknak.

2023. ápr. 12. 17:02
 3/4 anonim ***** válasza:
34%
arra hogy dolgozzál mér rendesen.
2023. ápr. 12. 17:33
 4/4 anonim ***** válasza:
70%

Takarító vagy?

Az elsőnél ez csak egy kifejezés, arra utal, amit az első ír. Egyik ismerősöm szavajárása az volt, hogy "Mondanám, hogy jó munkát, de jó munka nincs, csak hasznos!"

A másodiknál nem teljesen értem a szituációt, de nem arra utalt, hogy ők voltak az utolsó előttiek, akik elmentek, és már csak egyvalaki volt rajtad kívül bent a cégnél? Ha te kint vagy a lépcsőházban, akkor nem láthatod van-e még ott valaki, de biztos fontos, hogy tudd, hogy ne is zárj be senkit, és ne is surranjon be senki, ha rajtad kívül már nincs más ott.

2023. ápr. 12. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!