Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A főnök nem utalta el a...

A főnök nem utalta el a fizut, kedden már 11., ha bejelentem mit csinálnak vele?

Figyelt kérdés

Ugye 10 ig van kifizetés minden hónapban.

Csütörtök délután kérdeztük, hogy kapunk e fizut még aznap, és felháborodva közölte hogy majd kedden. Remek húsvétunk van mondhatom.

De ha bejelentem megbüntetik vagy mit csinálnak vele? Jól megszivatott most mindenkit. Számított minden dolgozó a fizetésre. Hét elején még azt hazudta hogy szerda max csütörtökön utal.

Ha esetleg csoda folytán utalna holnap, azt az ünnep miatt megkapjuk? Nem az első eset hogy ilyen késve utal mert folyton nyaralgat és sokszor és nem foglalkozik azzal, hogy kifizessen minket, mivel tele van pénzzel.

2023. ápr. 9. 18:29
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
15%
Mi szerepel a szerződésedben?
2023. ápr. 9. 18:30
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
1: tök mindegy, 10-ig meg kell kapni.
2023. ápr. 9. 18:32
 3/24 A kérdező kommentje:
Az, hogy 10.ig meg kell, hogy kapjuk. A legtöbbünk családanya, és sz*rik rá, pedig ő is nő.
2023. ápr. 9. 18:33
 4/24 anonim ***** válasza:
83%
Semmit nem csinálnak vele.
2023. ápr. 9. 18:44
 5/24 anonim ***** válasza:
30%

Munkaügyi bíróságon be tudod jelenteni. De hosszadalmas procedúra mindenféle elektronikus hibára fog hivatkozni.

Szemetek! Keress más minkahelyet. Vagy menj sokszor betegszabira ha ki akarsz cseszni vele. Vagy felejts el te is bemenni dolgozni ha nem fizet időre.

2023. ápr. 9. 18:53
 6/24 anonim ***** válasza:
16%
Na most nem azért, de mit akartok a pénzzel most? Minden be van zárva, el se tudjátok költeni.
2023. ápr. 9. 18:54
 7/24 A kérdező kommentje:
Sajnos sokáig beteg volt a kisfiam tavaly szeptemberbe-októberbe, hogy bekerült 1.be és kb 5 hetet voltam táppénzem ősszel vele itthon, év végén mindenki kapott 50 ezer forint ruhapénzt, én meg egy fillért se, erre hivatkozva... bosszúból. Sajnos nemigen tudok ugrálni egyedülálló szülő vagyok és ebbe a szakmába elég nehéz elhelyezkedni.
2023. ápr. 9. 18:59
 8/24 anonim ***** válasza:
8%

6# Az hogy a retkes fönök irigyelte tőlük hogy illett volna neki 5-ig kifizetni a bért, az.

Hogy húsvétra ne legyenek pénz nélkül.

Meg van aki pénzt ad ám húsvétra ajándékba erre nem gondoltál? Pl gyerekének, rokonnak stb. Azt nem árt ünnepkor átadni, nem húsvét utáni napokban.

2023. ápr. 9. 19:02
 9/24 A kérdező kommentje:
6. albérletet kifizetni, már tegnap is hívott a főbérlő, hiába mondtam, hogy majd kedden. 10 van a szerződésbe ott is határidő. Bérletem is lejárt pénteken stb stb. De nem gondolom hogy meg kellene magyaráznom miért van rá szükségem.
2023. ápr. 9. 19:02
 10/24 anonim ***** válasza:
11%
És ez miért kellene, higy ez az egész engem érdekeljen?
2023. ápr. 9. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!