Közigazgatásból hova tudnék menni, ahol végre a megélhetéshez szükséges összeget meg tudnék keresnék?
Figyelt kérdés
Igazgatásszervező szakon végeztem, így nyilván adódik hogy csak közigazgatásban tudtam elhelyezkedni. Valóban tíz éve vagyok itt, tíz év után is nettó 255.000 forint a nettó jövedelmem, ez már nagyon kevés, egyszerűen nem tudom, hogy hova mehetnék hol lehetne többet keresni ennél, milyen területre menjek, ahol tudnék 37 éves férfiként családot alapítani?2023. ápr. 7. 23:58
11/13 anonim válasza:
Közigazgatásba mi? Ha van diplomád szerelj fel a honvedseghez vagy a rendvédelemhez vannak tiszti helyek s egy kezdő tiszt is elég jól keres.
12/13 anonim válasza:
11: Tök érdekes volt, feljött a főiskolára a Ménesi útra a közig. állásbörzére a Honvédelmi Minisztériumból egy HR-es (standot vettek), hogy nekik kell egy rakat közigazgatász (igazgatásszervező volt akkor a szak neve, azt mondta, az kell neki).
Oké, önéletrajzot beadtam.
6 hónap múlva jött a levél, hogy "ezzel a végzettséggel nem tudunk önnek állást biztosítani".
13/13 anonim válasza:
😔itt mindent tönkretesznek, tiszt csak akkor lehetsz ha van beosztásod mert ha nincs, maradsz úgy ahogy vagy, csak egy dolog a főiskola diploma, de ha a szolgálati helyen nincs tiszti státusz akkor szopas van. Ez se úgy megy. Kérdező meg kell próbálni a civil életet. Van a közigen kivűl más is. Rengetegen mentek ki szerencsét próbálni a jobb élet reményében s össze is jött. Kezdj el nyelvet tanulni ha nincs mert az sokat számít.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!