Nekem több fodrász is van a rokonságban. Legrosszabb honapjukban is bőven 1 millió tiszta hasznuk van, nagyon pörög a szakma manapság
2023. ápr. 8. 13:36
12/17 anonim válasza:
A számla adás az nagyon függ attól, hogy ismeri e a vendéget vagy sem. Elég 1x vendéggel befürödni és jön a büntetés vagy az adócsalási eljárás.
Valamennyi adót egyébként is fizetni kell ha akar később hitelt felvenni vagy TB-t kapni. Ha nem adózol akkor pedig adót leírni sem tudsz, azaz a helybérlés, eszközök stb -n mind rajta lesz az adó.
Pöröghet a szakma de ennyire azért nem, azok visznek haza tisztán 1 millát akik nagyon jók, sok vendégük van és magas összegekkel dolgoznak.
2023. ápr. 8. 14:45
13/17 anonim válasza:
Nyilván ezek szürkén mennek. Ismerősnek nem ad, akit annyira nem ismer, annak igen. Van mondjuk 1,2 milla bevétéle (bevétel, nem haszon), 800ezer számla, 400et zsebre rak.
2023. ápr. 8. 22:03
14/17 anonim válasza:
sok okos agyhalott.simán megkereshet ennyit,egy kisebb városban is ha kialakít magának egy vendégkört,pl hétfőtől-péntekig dolgozik,ha napi 10-15 embert nyír le,kb 4 ezer alatt már egy normális helyen sem nyírnak,akkor tisztán havi 700 ezer-1 millió simán megvan nekik.számlát általában sosem adnak,legalábbis én még egyiktől sem kaptam.egy férfi fodrásznak kiadása is elenyésző a bevételhez képest,egyedül a szalon ami nagyobb kiadás.
2023. ápr. 14. 21:53
15/17 anonim válasza:
Fodrász az országban az egyik legjobban kereső szakma. Milliókat tesznek el és pár hónapos tanfolyammal már lehet is csinálni
2023. ápr. 15. 00:12
16/17 anonim válasza:
nem mondom hogy a legjobban kereső,de akinek van hozzà tehetsége,az nagyon jól tud keresni vele,és diploma se kell hozzá…
2023. ápr. 15. 03:21
17/17 A kérdező kommentje:
10nek ez kata elött volt2018ban hogy ennyit keres durva 1 ember max 2
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!