Lehetséges az hogy 1 fodrász megkeres 1 millió ft de, ez nem budapest?
hogy 1 fodrász keres tisztán 500.000ft 1 hónap alatt Szolnokon...
És nem 1 budapest nem (1 ostoros falu)
Én ezt nem hiszem el hogy bruttó 1 milliót megkeress?
Tudom hogy volt már ilyen kérdés de, nem mai 2020 szeptem volt foltéve
3: + szabadnap/ünnepnap/betegszabadság (amikor 0 a fizetés), terembérlés/eszköz vásárlás, rezsi.
Gondolom a kérdező ugyanaz a személy, aki a másik 100 kérdést feltette, hogy miért keresik magukat rommá a fodrászok, miközben a valóság teljesen mást mutat.
Én akihez járok budapesti fodrász, tőlem, férfitől kér el 4.000Ft-ot.
Engem 20 perc alatt megnyír, de egy nap legalább 4-en mindig vannak nála.
A lényeg hogy minden hónapban más a fizetése, ahogy minden héten és mindennap. Ha átlagot kéne számoljak, akkor napi 2 nő és 4 férfi akit nyír.
Ez 2x8.000Ft+4x4.000Ft=32.000Ft, tehát átlagosan 640.000Ft-ot keres egy hónapban, ebből lejön a bérleti díj ami fogalmam sincs mennyi lehet, a felszerelésre is biztos rákölt havi 40.000Ft-ot, ráadásul még adóznia is kell, szóval a végén jó ha megmarad neki nettó 300.000Ft.
Legyen 340.000Ft a borravalókkal együtt.
Nem hiszem hogy Szolnokon ennél többet megtudna keresni egy fodrász, lehet csak volt egy jó hónapja.
#3 Azért ez erős túlzás.
Normális hajfestékek és egyéb anyagok nagyon drágák plusz a képzések amiket folyamatosan végezned kell plusz a hely ahol dolgozol.
Férfi fodrásszal szerintem könnyebb számolni mert ott nem nagyon van anyagköltség, óránként kb megkeres 6500 forintot átlagban ebből jön az adók és a költségek amik kb felezik az összeget. Kb reális az 550 ezer körüli nettó.
Azt viszont hozzá kell venni, hogy fodrászként nincs szabadságod, ami normális esetben 20-30 között mozogna. Ha ténylegesen kiveszed akkor az kb -50 ezer forint körüli bukás havonta.
Jogos, de ha van egy kis esze, akkor be van jelentve vállalkozóként, ott meg valami bevételt fel kell mutatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!