Hány évesen lettél ügyvéd?
Figyelt kérdés
Vagy ha van ügyvéd ismerősöd..2023. ápr. 5. 22:56
1/8 anonim válasza:
Öt és fél éves koromban vettem át a diplomámat, a szakvizsgát pedig rá nyolc hónapra sikerült abszolválnom.
3/8 Hans Pötterman válasza:
Szerintem aki az lett nem ezen az oldalon bassza a rezet
5/8 anonim válasza:
Családtagom olyan 26-27 évesen, egyetem után ügyvédjelölt lett (3 év ?) majd letette az ügyvédi vizsgát.
6/8 anonim válasza:
Még nem lettem de már negyven vagyok, eddig voltam hentes, portás, szcientológus távközlési ügynök de van villanyszerelő, markolós, gumis meg targoncás és darus vizsgám is, szóval még lehetek akár ügyvéd is!
Schwarzenegger volt még kormányzó is, bár ez itt még mindíg nem Amerika...
8/8 anonim válasza:
32. (23: diploma, 24-29: hivatalnok, 31: szakvizsga). Sose késő elkezdeni, van negyvenes éveiben járó jelölt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!