Eléggé le vagyok égve. Egyedülálló anyuka vagyok, 5 éves a kisfiam, albérletbe lakunk. A fizetésem elég kevés, mellette plusz munkát nem sikerült vállalnom, kisvárosba lakunk. Mit lehet tenni? Van kiút? Internetes munka? Akármi.
Elsőként rendet teszel a lakásban/házban, pincében-padláson, s mindent, amit nem használtok, kinőtte a gyerek, játékok, ruhák ésatöbbi, külön teszed.
Fotózás, majd feltöltés a vaterára, jófogásra, facebook-marketplace-ra és facebook-tematikus csoportokba.
Eközben körülnézel a helyi turkálókban, s az igazán ígéretes, márkás darabokat hazaviszed, fotózod, feltöltöd jókora profittal. Megnézed a helyi antikvárium kínálatát, a helyi lomispiacon kincseket lehet találni, amiket 10-20-szoros áron simán el lehet adni a netes oldalakon. Vagy százszoros, ha igazán kincset találsz. Én 40 Ft-ért vett könyvet adtam el 30e fölött...
Ugyanezeken az oldalakon rengeteg dolgot árulnak rendkívül olcsón, vaterán akár 1 ft-ért is. Hatalmas potenciál van a használtcikket adok-veszek bizniszben...
Stb... A lehetőségeidnek csak a képzeleted szab határt.
Szemét közt csak akkor találod meg a kincset, ha tudod mit kell keresni. A 40 Forintért vett könyvedet az itt böngészők 99%-a nem vette volna meg, legalábbis nem eladási céllal.
Legálisan dolgozol? Megkapod az adókedvezményt?
Mennyi járna az apukától? Ki lehet perelni azt tőle.
A családod nem segít be?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!