Egyedülálló anyák ti miből éltek?
Szóval albérletbe ahol 80-100ezer az albérlet plussz a rezsi miből tudtok megelni?
Nekem 1 gyerekem van 9 éves és lehet hogy később egyedül leszek és érdekelne h mit dolgoztok..
Én logisztikában dolgozok, nemzetközi ügyfélkapcsolattartás mixelve raktárvezeéssel, havi 310 ezret kapok meg cafeteria + bónuszok, mellette 12.200 családi, meg az exférjem fizet havi 98.000 gyerektartást+ha kell valami nagyobb dolog a kicsinek akkor belead abba is még. Pl gondolok arra, hogy egy jobb cipő vagy szülinapi buli vagy magánorvoshoz megyünk valamiért, akkor még pluszban ezeknek a felét kifizeti.
Nekem is 1 gyerekem van, 5 éves. Igaz nem albérletben élek, hanem sajátban, de hiteles :S Havi 52.500 a részlet.
#3 hogy te is milyen hosszan írtál és mennyire nagy semmit! :D
Magyarul és röviden: "telefonos kisasszony vagy".
De aláírom, hogy százszor jobban hangzik egy k**va hosszú, megjegyezhetetlen, de legalább semmit mondó, divatos titulus... -.-
Kérdező: Lehet, hogy később egyedül leszel?
Ez mi már?
Felméred, hogy mennyire nagyon lesz szar, és ha eléggé, akkor inkább mégsem mész világgá?
Vagy mi?
Esetleg felcsapsz Matolcsynak, hogy több fizud legyen? :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!