Mekkora vagyonotok lett 35 éves korotokra? Mit értetek el? Van hitelre vett panel? Vagy esetleg nagyobb ház? Kocsi? Befektetések?
19: Különben nem olvastad el, mert 20 milliót ír, nem 40-et.
"a magyar háztartások átlagos nettó vagyona átlagosan 20 millió forint"
Tehát ha 5-en vannak egy háztartásban, akkor az csak 4 millió fejenként.
És ez még mindig csak az az ingatlan, amiben laknak is, tehát 5 fő esetén egyértelműen nem mobilizálható!
Szóval a Blikk szerint 20 millió az átlag egy háztartásra, a 11.-nek pedig 90 millió van egy háztartásra.
Az négy és félszer annyi.
25 evesen elhagytam az orszagot, akkor volt 5000 eurom es egy akkor 12 millios lakasom 16 millos CHF hitellel.
Miota nem vagyok Magyarorszagon a kovetkezoket ertem el:
- kifizettem a 16 millios hitelt, azota kiadom a lakast
- vettem egy ingatlant az EU-ban az 5000 eurobol amit 5 evvel kesobb 100 000 euroval tobbert adtam el, mint amiert vettem
- kanadai allampolgarsagot szereztem
- 200 000 kanadai dollarnyi befektetesem van
- van egy 600 000 dollart ero hazam 400 000 dollar hitellel
- van egy 800 000 dollart ero hazam 600 000 dollar hitellel
Most 35 vagyok, es nem jatszom tovabb magyar forintocskakkal. Mire 60 leszek meglesz ennek a triplaja, siman luxus nyugdijba megyek majd.
24: Épp ellenkezőleg. Akinek nem kell napi 8-12 órát gürcölni, az ér rá szabadidős tevékenységekre.
Pl. tanítani, tudást átadni, és azt remekül lehet itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!