Hány százalékot növekedett a fizetésed 2021 decembere óta?
Figyelt kérdés
Írhattok konkrét számokat is.2023. ápr. 2. 08:40
1/17 A kérdező kommentje:
Enyém kb 30 százalékot, 340-ről 470-re, de ebben benne van, hogy viszonylag friss diplomás vagyok és volt benne egy munkahely- és poziváltás is.
2023. ápr. 2. 08:41
2/17 anonim válasza:
300-ról 450-re, de szintén frissdiplomás voltam és a pozícióm is változott.
3/17 A kérdező kommentje:
2-es: Budapesten élsz? Hogy érzed, jobban élsz, mint másfél éve? Mert hiába volt infláció feletti emelésem, én úgy érzem, szarabbul élek...
2023. ápr. 2. 08:53
4/17 anonim válasza:
Budapesten, és nagyjából ugyanúgy, vagy kicsit jobban, viszont nem is használom fel a fizetésem, amennyit tudok félrerakok, mert lakásra gyűjtök. Az biztos, hogy tudok havonta annyival többet félrerakni, mint amennyivel többet most keresek, de mostanában nem figyeltem pontosan mennyi ez az összeg.
5/17 anonim válasza:
A lényeget elírtam:
*NEM tudok havonta annyival töbnet félrerakni
6/17 anonim válasza:
47,13%-ot. Van benne egy munkahelyváltás.
7/17 A kérdező kommentje:
6-os: az szép, alacsony volt nagyon a fizetésed? Vagy csak jól váltottál?
2023. ápr. 2. 09:12
8/17 anonim válasza:
Ez azt jelzi, hogy a tudásom piaci értéke már magasabb volt mint az előző helyen a fizetésem.
9/17 anonim válasza:
+55%, mert a patkány, féreg előző cégem 2021 karácsonya előtt kirugott és munkahelyet kellett váltanom.
10/17 anonim válasza:
Órabérben 27%
Mivel az óraszámot több, mint megdupláztam, a fizetésem 155%-ot nőtt.
(Mindkettő gyakornoki munka, és a mostani fizuval nem vagyok elégedett)
Fél éven belül szeretnék 2-3-szoros emelést (közben lediplomázok és ekkor már tudok 40 órát vállalni 30 helyett)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!