Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Melyik állással járnék jobban?

Melyik állással járnék jobban?

Figyelt kérdés

The magic mixer pozíció, cafe frei, starbucks

Vagy ha egyiksem, tudtam ajánlani hasonló munkahelyet?

2023. ápr. 1. 19:12
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ez a "The magic mixer" nem tudom mit takar. Viszont ha a Magic empire kft-t akkor azt vállalnám el.

Cafe frei szimpatikusnak tűnik.

Starbucks-ba nem mennék.

2023. ápr. 1. 20:39
 2/3 anonim ***** válasza:
64%

Természetesen Cafe Frei, szerintem jobb hely, többet is tanulhatsz ott szakmailag, már ahhoz képest amennyit ilyen helyeken lehet vendéglátásban.

Míg a Starbucks igazából egy túlárazott McDonald's féle alja hely.

2023. ápr. 2. 06:54
 3/3 A kérdező kommentje:
Cafe frei szemes káveját direkt olyan zacskóba csomagolták amin van egy lyuk és bemegy a levegő. Ami azt jelenti,hogy ha levegő éri a kávét, hamarabb elmegy az aromája és már nem lesz olyan jó minőségű az íze sem. Szóval nem tőlük akarok tanulni, de attól még szép és jó helynek tartom.
2023. ápr. 2. 07:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!