Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit ad segítségül egy...

Mennyit ad segítségül egy munkahely egyetem elvégzéhez? Úgy értem mi a bölcsebb elmondani vagy inkább eltitkolni?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 1. 10:23
 1/4 anonim ***** válasza:

Attól függ, milyen egyetem, milyen munkahely, milyen kollégák?

Nekem van egy diplomám, amit utólag is csak a hozzám közelálló kollégáknak mondok el.

Miközben csináltam, az akkori helyemen mindenki tudott róla. Ez óriási hiba volt, fölhasználták ellenem.

2023. ápr. 1. 10:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Nálunk többen is csinálnak meló mellett egyetemet és sokan kötöttek is tanulmányi szerződést a céggel. Odakötöd magad 1-2-3 évre de cserébe állják a tandíjat és/vagy kapsz tanulmányi szabit is.
2023. ápr. 1. 10:43
 3/4 A kérdező kommentje:

Pont attól tartok amiről az egyes csak van olyan korrekt a vezetés hogy felhasználni így nem használnák fel ellenem azonban van olyan rossz hogy azt hallgatnám hogy nem vagyok rá képes nem nekem való satöbbi a suszter maradjon a kaptafánál és én ilyesmit nehezen viselek.

Azért kérdezem hogyha pozitívan csalódok akkor egyáltalán mi az ami miatt érdemes elmondani kaphatok e olyasmit amiért érdemes felvállalni ezt az érzelmi kockázatot.

A tanulmányi szabi az évente hány nap? Mert lehet nem éri meg főleg ha oda kötés is lesz. Lehet jobban megéri lemondani a tanulmányi szabadságról és inkább akár az egyetem alatt is kapva egy jobb ajánlatot azt mondani hogy kalap kabát.

Én tandíjmentes ben gondolkozom tehát elméletileg pénzzel nem tudnának támogatni hacsak nincs olyan fajta anyagi támogatás ahol egyéb költségeket támogatnak jegyzet utazás satöbbi.

Ezért érdekelnének minnél mélyrehatóbb vélemények.

2023. ápr. 1. 11:05
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem tudom, én picit pesszimista vagyok ezen a téren és az ilyenekről nem beszélnék attól félve, hogy felhasználják ellenem ezt az információt, hogy roszabb a teljesítésem a hétvégi levelezős /esti szakon végzett egyetem elfoglaltságom.(gondolom erre mennél)

Vagy éppen az emelést vonnák meg, mert félnek nem tudnék eleget koncentrálni a munkára.

Esetleg azért nem emelnének, mert látják, hogy keresem a jobb lehetőséget, így amíg rájuk vagyok szorulva kihasználják a lehetőséget, hogy piaci értékem alatt alkalmaznak.

2023. ápr. 1. 23:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!