Albérletben lakom, közalkalmazotti bértábka szerinti fizetésem van. Vannak fix kiadásaim ami átlagosan 100000 Ft minden hónapban. Most voltak nem várt kiadásaim, lement a számlám mínuszba elég rendesen. Hogyan kereshetnék több pénzt, milyen másodállást vállalhatnék el, akár megbízásokat is, hogy több legyen a bevételem?
Erre én is kíváncsi lennék. Engem home office érdekelne.
2023. ápr. 1. 12:37
6/16 anonim válasza:
5# Akkor talán képezd magad a szabadidödben, tanulj nyelvet, ahelyett, hogy non-stop ezt az oldalt bújod, hogy mindenhová odaröffents valami irreleváns választ. A home office az nem egy munka, hanem vannak olyan munkák, amik otthonról is végezhetöek.
2023. ápr. 1. 12:57
7/16 anonim válasza:
Hat sztem meg kellene probàlnod a versenyszfèràba válltani.
2023. ápr. 1. 18:04
8/16 anonim válasza:
Nem véletlenül dolgozol közalkalmazottként: feltetted úgy a kérdést hogy teljesen irreleváns felesleges információkat osztottál meg amire semmi szükség sem a kérdés megválaszolása szempontjából másrészt pedig senkit nem érdekel hogy mennyit költesz és mennyit marad.
Továbbá semmi információt nem kózöltél a végzettségedről, munkatapasztalatodról, nyelvismeretedről, lokációdról, életkorodról amik ismeretében releváns választ lehet adni a kérdésre.
Egyáltalán nem mindegy hogy egy 50+ éves nyelveket nem beszélő 3 gyermekes édesapa vagy aki 30 éve közalkalmazottként dolgozik vagy egy 19 éves 2 felsőfokú nyelvvizsgával rendelkező fiatal.
2023. ápr. 1. 21:13
9/16 A kérdező kommentje:
Érettségivel és szakmával rendelkezem, angolul annyit tudok amennyit a középsuliban tanultam, nyelvvizsgám nincs. Természetesen szeretnék váltani a jövőben, de jelenleg ez a lehetőség adódott, ezt kell csinálnom. 27 éves vagyok.
2023. ápr. 2. 09:00
10/16 anonim válasza:
9: én 30 éves elmúltam, mikor elmentem angolt tanulni. Van egy felsőfokúm (bár sok területen inkább csak középfoknak érzem a tudásom).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!