Havonta a minimálbér feléért bevállalnál saját autóddal, saját szerszámaiddal bármilyen szakmunkát napi 5 óra munkával? Cég parkolójegyet, benzint, szerszámot nem ad, semmit se fizet, de elvárja korlátlanul a fizetős parkolást
Figyelt kérdés
#szakmunkát
2023. márc. 31. 22:18
11/19 anonim válasza:
En megyek. Gurulos boronddel: kombinalfogo,balta,pillanatragaszto,szikszalag,csavarhuzokeszlet.
Vhogy osszesugnituningolnam a dolgokat.
Ja h nem mukodik. Ha ugyis nevetseges penzt kapok…. Hadd rohogjek en is…
12/19 anonim válasza:
Nem is foglalkoznek egy ilyennel csak tovabbgorgetnek. Akkor se lenne eleg a penz semmire ha mindent fizet
13/19 anonim válasza:
Nem dolgoznék ott. Nekem sem ad ingyen semmit a munkáltató, én sem teszek neki semmit ingyen.
Ne legyetek már balfaszok hogy ingyen fuvaroztok. Még dolgozni is ingyen járjunk be,csupán a munka öröméért??
Egyébként nem sok jelentkező van munkára. Azoknak is nagy része olyan is...
14/19 anonim válasza:
(Nem szabad etetni a munkaügyi trollt. Úgy látszik az alapítványi iskolából kirúgták végre)
15/19 anonim válasza:
Kosz nem, van boven normalis melo 😅
16/19 A kérdező kommentje:
Várjál, még azt is elvárják, hogy vállalj állandó készenlétet és bármikor szólnak pár órán belül indulj dolgozni munkaidő után. Utolsó, alja cég az ilyen. Nagy multicég...ebből merítenek ötletet a vállalkozók, hogy igen, akkor ezt ők is megtehetik az alkalmazottakkal, meg is teszik. Utána meg sírnak, hogy csak alkohollal megy az alkalmazott
2023. ápr. 1. 07:43
17/19 anonim válasza:
Persze simán, még ingyen is, csak csicskulhassak valahol😃.
Ellenben, ha lehet a cégtől bőségesen lopni, akkor meggondolandó. Ha ki tudod alakítani a saját kis bizniszedet a cég kárára persze, akkor lehet benne ráció.
18/19 anonim válasza:
Szerintem ez egy nagyon jó ajánlat, én szívesen vállalnám. El tudod küldeni a céget nagyon szeretnék jelentkezni. Előre is köszönöm hogy segitesz:)
19/19 anonim válasza:
Szóval, akinek panasza van a munkahelyére, az csak alapítványi iskolás lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!