Egy minimálbéres melóért érdemes napi 2x 1 órát utazni Pesten? Ha már minimálbér, akkor legyen 5-10 perc sétára nem?
Figyelt kérdés
2023. febr. 5. 09:09
1/11 anonim válasza:
Aki csak minimálbéres melóra alkalmas, annak ne nagyon legyenek elvárásai
2/11 A kérdező kommentje:
És aki nem csak arra alkalmas de családi okok miatt olyan helyeztben van hogy neki 15.00kor minden nap fel kell állni és eljönni ha akármennyi munka van akkor is-hány munkahelyen engedheti ezt meg magának az ember?
2023. febr. 5. 09:13
3/11 anonim válasza:
#2: Akkor olyan munkahelyet kell keresni, hogy megengedhesse magának. Én pl. megengedhetem, ahogy a kollégáim is. De mindegy az ok, arra vagy alkalmas, bele kell törődni, vagy keresni tovább. A családi ok, nem prognosztizálja a minimálbért. Rossz összefüggést akarsz belelátni a dolgokba
4/11 anonim válasza:
Lehet olyan élethelyzet, hogy megéri ennyiért 2 órát bkv-zni. Természetesen jobb lenne a lakásom közelében a munimálbéres munka.
5/11 anonim válasza:
Próbálj ne minimálbères munkát keresni. A legjobb tanácsom. Időhúzás
6/11 anonim válasza:
Aki semmihez sem ért ne válogasson.
7/11 A kérdező kommentje:
"Aki semmihez sem ért "
ILyet én nem írtam.
Mellesleg válogatni az tud végzettségtől függetlenpül akinek VAN MIBŐL.
ez evidens. Vagyis aki semmihez se ért az is válogathat HA VAN MIBŐL.
És ha van 2 állás az egyik messze a másik közel ugyannannyi bérért : máris van miből.
2023. febr. 5. 10:49
8/11 anonim válasza:
Ja, de a te esetedben csak 1 állás van, tehát máris nem tudsz miből válogatni, ha nem tudsz válogatni akkor el kell fogadnod ami van most, ha pedig elfogadod ami van most, akkor felesleges volt kiírnod a kérdést, hiszem értelemszerűen ez számodra nem releváns
9/11 anonim válasza:
Sosem értettem miért vállal valaki Budapesten minimálbérét munkát. Bármilyen végzettség nékül lehet találni garantált bérminimumért vagy feketén mégtöbbért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!