Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Beírnátok ezt? (Kérdésed túl...

Beírnátok ezt? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

Szerintetek beírjam a nem túl jó szigorlati jegyemet a jelentkezési lapra?

Sajnos van egy cég ahová szeretnék menni, de a jelentkezési lapon van egy olyan rublika hogy "szigorlat eredménye, ha volt".

Sajnos az kettesre sikerült. Akkoriban örültem neki, mert 83 emberből nekünk nyolcunknak sikerült elsőre! Persze ez így ebből nem derülne ki és ráadásul az adózás tantárgy miatt lett ilyen, mert elcseszték a javítást...:( Kérdésem az lenne, hogy ha nem írom be, szerintetek rájöhetnek valahonnan? Amúgy nem kell nagy pénzügyi zseninek lenni, hogy el tudjam végezni a munkát - az adózáshoz meg semmi köze sincs - , de attól tartok, hogy ez miatt hátrányban lennék...

Ti mit tennétek?

Köszi előre is

2010. okt. 7. 19:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem!Nagyon jó a BGF és ha ezzel a munkáltató is tisztában van akkor nyert ügyed van!Csak tudod sok hr-es meg "tapasztalatlan" főnök abból indul ki hogy jaj egyetemi diploma(??) akkor ő biztos többet tud mint x y akinek csak főiskolai van.A BGF a főiskolai diplomák közül a legjobb (a Nyíregyi a másik véglet ezért hasonlítottam vele össze).És mivel a BGF-nek(mivel ugye BP-n van :D) nagyon jó kapcsolatai vannak a különböző cégekkel/multikkal és a tanári állománya/színvonala is jobb (jobb mint néhány vidéki egyetemé)ezis sokat nyom a latba.Egyébként meg is lepődtem hogy a DE-KTK-n hogy a francba engedtek át olyan kevés embert amikor a nagyon nagyon nagyon nehéz vizsgákon is csak max az emberek 30%-át buktatják (ne kérdezd miért.felsőbb utasítás miegymás (tanáraim mondták)....).
2010. okt. 7. 23:20
 12/15 anonim ***** válasza:

Köszi taki....

Így igaz! Sajnos sokan még abban vannak hogy az egyetemi diploma többet ér mint a főiskolai, de akkor kérdem én,miért van az, hogy tőlünk kibukott embereket simán átvesznek a SZIE-re? :(((( Ha igaz lenne a fenti, akkor fordítva kellene lennie..kár hogy ezek nincsenek benne az esti hírekben, biztos vagyok benne hogy csörömpölne egy pár hr-s állcsont a padlón...

"nagyon nehéz vizsgákon is csak max az emberek 30%-át buktatják (ne kérdezd miért.felsőbb utasítás miegymás (tanáraim mondták)....)."

Nálunk:

"nagyon __könnyű__ vizsgákon is csak max az emberek 30%-át __engedik át__ (ne kérdezd miért.felsőbb utasítás miegymás (tanáraim mondták)....)."

:(((((((

(amúgy a pszf-nek van 2 vidéki kara is: zeg és salgo)

2010. okt. 8. 08:23
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha kérik írd be! Ha nem akkor ne, legfeljebb ha nem írod be, rá lehet fogni hogy kihagytad vagy ilyesmi. Még mindig jobb mintha kettes helyett négyest írnál be!
2010. okt. 9. 15:04
 14/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Köszi a hozzászólást!

Igazából fel sem merült bennem hogy négyest írjak be helyette, mert az már szerintem csalás lenne. Csak azon filóztam, hogy beírjam-e vagy sem.

HA nem írom be utána lehet utána sem néznek, de ha utána néznek akkor rögtön az lesz, hogy vagy 1. hanyag vagyok vagy 2. titkolózom, és a hibáimat rejtegetem, 3 . nem teljesítettem az előírást- és az olyanokat nagyon nem komálják...

Ha meg beírom, lehet be sem hívnak, mert a kukában köt ki a jelentkezésem...

2010. okt. 9. 16:27
 15/15 anonim ***** válasza:
Amúgy a HVG-s állásbörzén megkérdezte nekem az egyik ismerősöm egy karrier-tanácsadótól, hogy ilyen esetben mit lehet lépni, na erre a válasza az volt, hogy "olyat írjunk be ami hozzásegít a következő körbe való bekerüléshez"... szóval nesze semmi fogd meg jól! XD
2010. okt. 9. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!