Kezdő gépészmérnök fizetés?
Figyelt kérdés
Miskolcon. Mennyi bruttót kérjek? Nem akarok se túl keveset, se túl sokat mondani.2023. márc. 30. 18:07
2/14 anonim válasza:
Miskolcon örülj, ha a bruttó 350 körül kapsz. Pesten haverom 350 nettó plusz cafeteria, meg egyéb bónuszok, kedvezményekkel kezdett.
3/14 anonim válasza:
Végzett szakirány és munkahelyi beosztás függvénye.
De a Borsodban dolgoztató cégek nem arról híresek, hogy az országos átlag felett fizetnének, vagy egyáltalán megadnák azt a bért.
Gondolom Bosch?
4/14 A kérdező kommentje:
Először én is 500 ezret akartam, de szerintem az sok lenne kezdőként, így 450 ezerre gondoltam.
2023. márc. 30. 18:30
5/14 A kérdező kommentje:
Igen bosch. Van tapasztalatod?
2023. márc. 30. 18:31
6/14 anonim válasza:
2019-2020 körül vegyész haverom 240 nettóval kezdet a borsodchemben. Beleszámítva, hogy átlagban a gépészmérnökök többet kapnak, az inflációt és azt, hogy a két cég kb ugyan úgy fizet, akkor a 450 reális. Persze pozíció függő, de elvileg ennyit simán mondhatsz.
7/14 anonim válasza:
Első két évben azt mondom, hogy egy erős kezdes, jó helyen, jó tapasztalattal fontosabb mint, pár tiz ezer Ft. Mondjuk ha ez a 2 ev megvan onnantól lehet egy jó valtassal jobbat kiharcolni jóval.
8/14 A kérdező kommentje:
Igazad van 7es, de valamit mondanom kell majd, ha megkérdezik. :D Eddig úgy vagyok vele, hogy 450 , de ha csak 400 adnak, szerintem akkor is elfogadom, ha jónak találom az állást.
2023. márc. 30. 19:54
9/14 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan kérhetsz 500-at, vagy akár 600-at is.
10/14 anonim válasza:
Legyen 450, aztán majd váltasz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!