Gondolkodom hogy menjek rendőrnek, véleményetek általánosságban erről a hivatásról?
Az arcmemóriám nagyon jó, helyzetfelismerésemet jónak tartom, szerintem gyorsan jár az agyam, ellenben a kondimon dolgozni kell hogy bekerülhessek.
Jó lenne valami olyan végezni amiben jó vagyok, és kamatoztatni tudnám fentieket.
Véleményem szerint a fizetésük se olyan rossz, és még csak több lesz, jövőre 300 ezer lesz a nettó kezdő.
Persze egy kőműves segéd is megkeres annyit...
Érvek, ellenérvek?
Akkor ez mi a tökszár?
"A megyei rendőr-főkapitányság állományában a képzés első két hónapjában a garantált bérminimumot (bruttó 296.400 Ft/hó munkabér), – a
képzés harmadik hónapjától – a hivatásos szolgálati jogviszonyba lépés napjától bruttó 383.500 Ft/hó, 2024. január 01-jétől, bruttó 463.000 Ft/hó
juttatást kapsz."
Inkább elmegyek a MÁV-hoz motdonyvezetőnek.
“képzés harmadik hónapjától – a hivatásos szolgálati jogviszonyba lépés napjától bruttó 383.500 Ft/hó, 2024. január 01-jétől, bruttó 463.000 Ft/hó”
Ott az alapbér 468.000 illetve erre jön, minden szolgálatban töltött órára 35% pótlék. Tehát nettó 400 felett egy kicsivel lehet keresni alap óraval plusz túlóra (ami akad rendesen)
Nem istenítem a MÁV-ot, de én speciel inkább ezt csinálnám, mint rendőrség.
#3 Forgalmi szolgálattevőnek jelentkeztem, nem szóltak egy árva kukkot se vissza hogy mi van... annyira nem veszik a fáradtságot úgy tűnik, hogy értesítsék a jól ki nem választottakat.
Mozdonyvezetőnek meg nem mennék, nem kívánok elütni senkit. Utóbbi pár évben volt vagy 4-5 eset is 40 km-es körzetben... Ebből 1 volt a nem öngyilkos történet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!