Ütőfázáshoz melyik kés jó/ mi a vélemenyetek róluk általánosságban? Ha egyik sem jó, mit ajánlanátok helyette, 20 000 Ft alatt, a lehető legkeskenyebb vagy fa markolattal?
Figyelt kérdés
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
5. [link]
A 4-es tetszik a legjobban, az 5. meg lehet hogy túl vastag markolatú és viszonylag nehéz belőle bevenni mert fém az egész, de nem akarok olyan kést venni amit hamar eltörnék.
Az nem gond ha nem rozsdamentes acél.
2020. okt. 12. 18:28
A kérdező szavazást indított:
1. a legjobb (ütőfázásra alkalmas, strapabíró)
2. a legjobb (ütőfázásra alkalmas, strapabíró)
3. a legjobb (ütőfázásra alkalmas, strapabíró)
4. a legjobb (ütőfázásra alkalmas, strapabíró)
5. a legjobb (ütőfázásra alkalmas, strapabíró)
Egyik sem jó, kommentben mást ajánlottam
3 szavazat
1/3 A kérdező kommentje:
Ja nem ragaszkodom a Herbertz márkához egyébként, csak véletlen hogy azonos a nekem tetsző kések gyártója.
2020. okt. 12. 20:26
2/3 anonim válasza:
Én azt mondom neked hogy ne bicskát vegyél ütőfázáshoz mert eltörik a záró rendszere.Szerintem vegyél buck 119-et vagy buck 120-at.
3/3 A kérdező kommentje:
A bucknak:
1. Túl vastag a markolata
2. Túl drága
Árkategóriájánál fogva meg sajnálnék bevenni a markolatából.
Szerintem vagy a 3. fog nyerni vagy egy mora, még ha a herbertz zsebkés tetszik is a legjobban, egyszerűen sajnálom eltörni.
Köszönöm mindenkinek a választ és a szavazást.
2020. dec. 18. 11:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!